Igazi kalandfilm. Lendületes és izgalmas történet egy hihetetlen látvánnyal. Gyönyörűek a dinoszauruszok. Szuper lett az aláfestő zene is. Gyönyörűek a tájak.
Közel sem egy mai darab a film de ettől függetlenül is megállja a helyét még ma is. Sőt szerintem egyik másik mai technikás filmet bőven hátsóba is billent. Nekem nagyon tetszett mindegyik része.
Felnőtt fejjel láttam először ezt a filmet, de nagyon tetszett pedig nem gondoltam volna, hogy ez a világ be fog szippantani. Bármikor szívesen újra nézem és a kivitelezése is tetszik, pedig akkoriban nem volt annyira fejlett a technika, mint pl.: manapság.
Hihetetlen a film látványvilága. Nagyon jó kis film, szinte azt érzi az ember, hogy ő is ott sétál a dinoszauruszok között és mindenki elgondolkodott már rajta, hogy ha lenne egy ilyen park ellátogatna oda.
Lenyűgöző dinók, kalandok, dráma, elég jól alakítottak. Láttam a filmet és... A legeslegjobb film, és kimagaslóan csodálatos. Rajongóknak ajánlott a többszöri megtekintése. Steven Spielberg nagyot tarolt rendezőként, gratulálni tudok ezért.
Kiváló film, izgalmas, az elejétől a végéig leköti a néző figyelmét. A látványvilága tökéletes, nagyon jól kidolgozott. A színészek alakítása is színvonalas.
Fantasztikus film, hihetetlen látvánnyal és az, hogy ezt akkor meg tudták csinálni. Gyerekként azon gondolkodtam hogy ezt hogyan?
Ez az első rész mindenkit magával ragadott, kicsit és nagyot egyaránt. Elgondolkodtatott, mi lenne, ha mindaz, ami a filmben történik, valósággá válna.
Nekem valamiért sosem volt a kedvencem, ma újranéztem, és azt mondom, 8,5 pontos nekem. A dínók jól vannak megalkotva, főleg a korához képest. A sztori nálam nem volt olyan nagy szám, a színészek sem kiemelkedők szerintem, de nem rosszak. A Jurassic World részektől viszont jobb egyértelműen.
Félelmetesen jó film volt 93-ban. Azóta a technika sokat fejlődött, a története még a mai napig megállja a helyét. A látvány pedig zseniális.
Kedvenc filmem a mai napig, kilóra megvesz. Egyrészt 1993-ban ilyen profi dinoszauruszokat megalkotni, le a kalappal, másrészt a sztorija is jó, bár ezt Crichton bácsinak köszönhetjük - és a könyv jobban is tetszett, mint a film. A filmben - természe... Több
Nagymamával voltam ezen a filmen, és azt hitte, hogy ez egy horror film :-) Emlékszek, hogy a trükkök arra az időre hihetetlenek voltak, pedig olyan számítogepen csinaltak, amely gyengéb mint a mostani mobilom. Most inkáb családi filmnek venném.