Jurassic Park

Jurassic Park

2016.02.10 norbi0102

Mai szemmel hihetetlenül jól meg lettek alkotva a dínók. Sőt sok mai hozzá hasonló dínós film meg se üti közel se a mércét. Amellett, hogy a történet is kiváló volt.

2018.03.19 Rendszergizda

Ez film szerintem pont olyan, hogy valakinek nagyon tetszik és minden pillanata ámulatba ejti és végig izgulja vagy a másik véglet, akit teljesen hidegen hagy és nem hozza lázba ez dinós mizéria! (én az utóbbi vagyok) De ettől függetlenül azt tudom mondani, hogy egyszer meg nézhető.

2016.12.31 cinderella

Ez a film mindig nosztalgikus hangulatba hoz. Gyerekkoromban sokszor megnéztük, akkor még ijesztő filmnek gondoltam, de felnőtt fejjel már inkább kalandfilm. Otthon a hifire rákötve mindig olyan volt, mintha moziban néztük volna, olyan jól megcsinálták a hangeffekteket. A képvilága pedig az akkori technikához képest fantasztikus.

2016.02.16 Rayman102

Izgalmas és látványos film a korához képest. A film leköti az ember figyelmét és még többszöri nézés után is izgalmas marad. Egyébként visszatérve a látványhoz a dinók rendkívül élethűre sikerültek.

2015.01.28 a.edit63

Zseniális film, a látványvilág, a színészek, a történet! Minden a helyén van!

2015.07.14 prongs2001

Teljesen oda voltam ezért a filmért vagy inkább vagyok. Pörgős akcióval tarkított tömör szórakozás. Pontosan ezt várom egy filmtől, hogy bármikor is üljek, le elé elszórakoztasson. Ez megtette.

2015.06.15 fancsi094

A filmtörténelem legjobb dinoszauruszos filmje. Rengeteg izgalommal és feszültséggel van tele a film. Az őslények kidolgozása a mai napig remek és nincs párja.

2019.06.18 Zsolti01

Sokkal többet vártam egy filmtől, amit ennyire dicsérnek a kritikusok és az emberek is. Nekem valahogy nem nagyon jött be. A korához képest jó lett, de már találsz sokkal jobb filmeket is.

2016.06.26 portal91

Szerintem ezt a filmet már mindenki látta, nagyon jól nyúltak a dinoszauruszokhoz mítoszához, természetesen a széria legjobbja és örülök, hogy ebben még nem volt CGI!!

2015.06.23 ElfRider

Bárki, bármit mond, az első rész volt a legjobb és a legfélelmetesebb, hiába régi, és nem voltak még olyan számítógépes trükkök, a mai napig megállja a film a helyét. Én ettől jobban féltem, mint a 2015-ös új résztől.

2016.04.11 BallEr

Szörnyen beletalált ez a film. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem nagyon egyben volt az egész. Nekem kifejezetten tetszett és bátran nézze, meg aki teheti.

2015.11.22 somi

Kedvenc filmem a mai napig, kilóra megvesz. Egyrészt 1993-ban ilyen profi dinoszauruszokat megalkotni, le a kalappal, másrészt a sztorija is jó, bár ezt Crichton bácsinak köszönhetjük - és a könyv jobban is tetszett, mint a film. A filmben - természe... Több

2015.10.07 Blindspot

Bitang módon jó filmet hozhattak össze. Elsőre nem volt kedvem belenézni a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Szerencsére tévedtem. Oda voltam érte.

2014.11.09 tamas84

Az egyik legjobb kalandfilm, a maga korában zseniális képi megvalósítással és elképesztően jó hangeffektekkel. Egy igazi modern kori klasszikus, a hollywoodi filmek egyik jelentős mérföldköve, mely hatalmas hatást gyakorolt a filmtörténet egészére. Nem egy mélyenszántó dráma, de a maga nemében tökéletes.