Mai szemmel hihetetlenül jól meg lettek alkotva a dínók. Sőt sok mai hozzá hasonló dínós film meg se üti közel se a mércét. Amellett, hogy a történet is kiváló volt.
Ez film szerintem pont olyan, hogy valakinek nagyon tetszik és minden pillanata ámulatba ejti és végig izgulja vagy a másik véglet, akit teljesen hidegen hagy és nem hozza lázba ez dinós mizéria! (én az utóbbi vagyok) De ettől függetlenül azt tudom mondani, hogy egyszer meg nézhető.
Ez a film mindig nosztalgikus hangulatba hoz. Gyerekkoromban sokszor megnéztük, akkor még ijesztő filmnek gondoltam, de felnőtt fejjel már inkább kalandfilm. Otthon a hifire rákötve mindig olyan volt, mintha moziban néztük volna, olyan jól megcsinálták a hangeffekteket. A képvilága pedig az akkori technikához képest fantasztikus.
Izgalmas és látványos film a korához képest. A film leköti az ember figyelmét és még többszöri nézés után is izgalmas marad. Egyébként visszatérve a látványhoz a dinók rendkívül élethűre sikerültek.
Teljesen oda voltam ezért a filmért vagy inkább vagyok. Pörgős akcióval tarkított tömör szórakozás. Pontosan ezt várom egy filmtől, hogy bármikor is üljek, le elé elszórakoztasson. Ez megtette.
Sokkal többet vártam egy filmtől, amit ennyire dicsérnek a kritikusok és az emberek is. Nekem valahogy nem nagyon jött be. A korához képest jó lett, de már találsz sokkal jobb filmeket is.
Szerintem ezt a filmet már mindenki látta, nagyon jól nyúltak a dinoszauruszokhoz mítoszához, természetesen a széria legjobbja és örülök, hogy ebben még nem volt CGI!!
Bárki, bármit mond, az első rész volt a legjobb és a legfélelmetesebb, hiába régi, és nem voltak még olyan számítógépes trükkök, a mai napig megállja a film a helyét. Én ettől jobban féltem, mint a 2015-ös új résztől.
Szörnyen beletalált ez a film. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem nagyon egyben volt az egész. Nekem kifejezetten tetszett és bátran nézze, meg aki teheti.
Kedvenc filmem a mai napig, kilóra megvesz. Egyrészt 1993-ban ilyen profi dinoszauruszokat megalkotni, le a kalappal, másrészt a sztorija is jó, bár ezt Crichton bácsinak köszönhetjük - és a könyv jobban is tetszett, mint a film. A filmben - természe... Több
Bitang módon jó filmet hozhattak össze. Elsőre nem volt kedvem belenézni a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Szerencsére tévedtem. Oda voltam érte.
Az egyik legjobb kalandfilm, a maga korában zseniális képi megvalósítással és elképesztően jó hangeffektekkel. Egy igazi modern kori klasszikus, a hollywoodi filmek egyik jelentős mérföldköve, mely hatalmas hatást gyakorolt a filmtörténet egészére. Nem egy mélyenszántó dráma, de a maga nemében tökéletes.