Nagyszerű film látnia kell mindenkinek! Tanulságos és izgalmas végig. Az elején a baleset nagyon jól, élethűen meg volt csinálva. Na meg a színészet is remek!
Jó film azoknak, akik szeretnek gondolkodni azon, hogy mennyit hibáztak élketükben és mennyit valottak be belőle bárkinek is, még Önmaguknak is?! Nagyon jól sikerült alkotás, Denzel Washingtontól megszokott kiváló szinészi alakítással. Többszörnézős a történet tanulságossága miatt :)
Igazi jo akciofilm, Denzel Washingtontol ezt vartam es nem csalodtam benne, mert tenyleg testhezallo neki ez a karakter, meggyőzően alakit. Igenyes akciofilmek kedveloinek tetszeni fog.
Szerintem ez a film szinte teljesen kiváló. Azt kapom, amire vágytam, egy laza kis szórakozást, ami megér minden percet. Nem akar többet adni, mint ami így unalomra nem volt panasz. Nagyon imádtam.
A Kényszerleszállás egy igazán magával ragadó amerikai filmdrága, amely egy nagyon komoly kérdést vet fel és jár körül. Nem könnyű és talán nem is igazán lehet ítéletet mondani a kérdésben.
Ha valakivel a jó filmekről beszélgetek, időről időre mindig szó kerül a Kényszerleszállás, ami egyértelmű jele annak, hogy a legtöbb emberre, aki látta, nagy hatással volt. Így vagyok ezzel én is.
mádtam Denzel Washington minden pillanatát, aki tökéletesen játszotta főszerepét. Át tudtam élni a helyzetét (na de nem azért, mert nekem is olyan problémáim vannak, mint neki a filmben
A film története annyira nem mondhatnám, hogy zseniálisan jó, ellenben Denzel Washington hozza a kötelezőt. Miatta érdemes lehet megnézni a filmet mindenképp.
Nagyon izgalmas, fordulatos film, amiben a színészek alakítása is profi. Végig fenntartja az izgalmat és érdeklődést, nem unalmas egy perce sem. Összetett, érdekes film.
Tipikus, izgalmas, színvonalas Denzel Washington film. Érdekfeszítő, látványos, akciódús, minden megvan benne ami kell egy jó akciófilmbe, de mégis valami hiányzott belőle, talán egy kis plusz.
Érdekes történetű film, először még fenntartja a figyelmet, de a végén ellaposodik, életrajzivá válik. Egyszer érdemes megnézni.
Jó megnézni a filmet... vagy hát nem is tudom. De azért érdemes, D. Washington nagyon jól hozza benne a karaktert akiről leginkább a film szól, igazából lehet hogy nem is jó a film címadása, inkább az ő nevének kéne a címnek lennie bár azért annyira nem vonzana a moziba az hogy Whip Thitaker, de nem rossz az biztos.
Aki a Kényszerleszállásról nem hiszi azt, hogy egy dráma, az katasztrófafilmre számíthat. Én is így gondoltam, de nem csalódtam. Egy kis ideig beszélhetünk tragédiáról, de a film nagy része ún. softkrimis, nyomozati elemekkel övezett tipikus dráma. És nem csak egy a sok közül, hanem egy a legjobbak mögött.