Tarantino egyik legjobb alkotása, nagyon a helyén van minden a zene pedig eszméletlen jó az elején, ahogy mennek lelassítva :D Sokszor láttam már, szerintem senkinek nem lesz csalódás.
Tartalmas , szellemes film jó forgatókönyvvel, nincsenek benne felesleges párbeszédek, unalmas jelenetek, minden mozzanata tartalmaz izgalmat és fordulatot . Érdemes megnézni mert jó kikapcsolódás.
Nem mondhatom, hogy újdonságnak számít ez a film, de ezt leszámítva is nagyon szórakoztató. Persze vannak benne klisés megmozdulások, de nekem bejött és simán nézhető.
Tarantino ezzel a filmmel hívta fel magára a figyelmet, ami remekül sikerült. Tele van erőszakkal és káromkodással, ami a rendező védjegyévé is vált azóta. Izgalmas történet, remek párbeszédekkel és feszültséggel, nem mellesleg pedig nagyon jó zenével.
Izgalmas film, nagyszerű dramaturgiával és karakterekkel, minden jelenete izgalmas, akciódús. A címe magáért beszél, pörögnek a jelenetek, izgalom izgalom hátán. Egy percét sem untam.
Szerintem ezen még nagyon meglátszik, hogy Tarantino korai filmje, még nem annyira kiforrottak a rendező kézjegyei, és néha el is veti a sulykot, de azért élvezhető a rajongók számára.
Tarantino legzseniálisabb alkotása, itt még tényleg független filmes volt! Azóta kicsit őt is bedarálta az álomgyár... Na de aki igazi Tarantino filmre kíváncsi, ezt nézze meg, nem fog csalódni!
Ez a lehető legletisztultabb, legegyszerűbb Tarantino darab, amiben nincsen semmi különösebb plusz réteg, csak azokból az elemekből tevődik össze, amelyek miatt megkedveltem QT munkásságát. Kirobbanó erőszak, géppuska gyorsasággal szórt dialógusok, r... Több
Szerintem a legjobb Tarantino film. Ehhez a vonalhoz kellene visszatérnie. Végig teli van fekete humorral, de a végén jön az erős dráma. A kiválóan kidolgozott karakterek pergős dialógokat kapnak, amiben az író-rendező egyedülálló.
Tarantino első filmje már azonnal megmutatta zsenijét. A szereplő gárda a mai napig ott szerepel a legjobb filmekben. Harvey Keitel, Michael Madsen, Steve Buscemi ugye ismerősek és akkor még ott vannak a többiek. Ez a krimi olyan amilyen Tarantino mi... Több
Tarantino legjobb gengszteres filmje! Nagyon jól sikerült darab , tele van fordulatokkal és az akciójelenetek sem elhanyagolhatók. A szereplőkkel szinte együtt izgulunk , annyira magával tud ragadni a története. Igazi klasszikus! 4/5