Kaliforniai álom

La La Land

2019.02.03 Timcsi

Én sem értem miért lett ekkora sikere. Nőként még számomra is borzasztóan giccses alkotás.

2019.04.20 petraszab

Nálam már az első 10 perc kivágta a biztosítékot a kocsikon ugrálunk és dalolászunk résszel. Az valami förtelem volt. A története is gyenge, és a színészi játékban sem volt semmi díjazandó.

2017.02.13 Milanman

Ritka az olyan film, aminek a megtekintése után több, mint egy hónappal is hatása alatt vagyok. Egyszerűen jó érzés emlékezni a film által keltett hangulatra, volt benne valami olyan plusz, ami nagyon megfogott, bármikor újra tudnám nézni. A Kaliforn... Több

2017.08.06 felicity Nézhetetlen

A színésznőt imádom, de a film borzalmas. Unalmas és nagyon sok benne a dal. Nincsen mondanivalója sem.

2020.10.31 Annuska

Akkor felhajtás volt körülötte, hogy az leírhatatlan. Nekem már a kezdéstől felfordult a gyomron. Utána ez valamelyest csillapodott, de közhelyes film a javából.

2018.06.08 Recensor

Óriási csalódás volt számomra ez a film, mert az Oscarok dacára valójában egy felhájpolt kliséhalmaz, rengeteg másolt elemmel és hatásvadász giccsel. (Mint az égen énekelve szálldosó főszereplő-páros.) Az Amerikai Filmakadémia felkapta és agyondíjazt... Több

2017.11.13 Zsceeeka

Imádom. Imádom mindkét színészt, együtt meg főleg ( az Őrült, dilis, szerelem után). A zenék nagyon jók, fejbenragadósak, a díszlet mesés, a színek káprázatosak és nekem a történettel sincsen bajom. Örülök, hogy keserédes a vége szirupos helyett.

2025.01.21 Playreader

Tipikus gondok egy közös életet kezdő párnál, sok zenével és romantikával

Amerika nagyon vevő a tipikus életformájukat megjelenítő dolgokra, és a La La Land is bizony ilyen film. A központi karakterek elég jellegzetes gondokkal küzdenek: az érvényesülés problémáival, a magánélet kontra karrier dilemmájával, az anyagi kihívásokkal. Damien Chazelle persze mindezt egy nagy adag sziruppal leöntve tálalja nekünk, zenékkel, egyedi színorgiával, fényjátékkal és két tetszetős emberrel (Emma Stone és Ryan Gosling). Kapunk szép zenéket és rengeteg romantikusnak szánt jelenetet. De a végeredmény sajnos akkor is egy kliséhalmaz (szép tálalásban).

2017.03.11 NorbiP

A zenék nagyon-nagyon jók és a film maga is szórakoztató. A színészek nagyot alakítottak, de viszont maga a cselekmény teljesen átlagos, nincs benne semmi nagy durranás,

2017.05.12 Gábor Rózsa

Érdekes és magával ragadó. Az elején könnyedén abba a hibába eshetünk, hogy ítéletet mondunk a film felett: " ohh az ilyen mézes mázos limonádékat én nem bírom..." - de ekkorát nem is tévedhetnénk... Néhány perc után elkezd valami működni, valami érd... Több

2025.03.26 Atis206

Annyit mondanék, jobban tetszett volna a zenei részek nélkül.

2022.04.03 Péter Fazekas

Nagyszerű film volt.

2017.02.04 wooderman

Nagyszerű színészi alakítás,csodálatos töreténet.Igazán megérdemli az elismerést és a díjakat.Szuper zenékkel van tele.Ez egyszerűen egy nagyszerű dráma és romantika enyvelege,Érdemes megnézni!

2018.03.19 Rendszergizda

Nem szeretem az ilyen típusú filmeket, de ez kifejezetten tetszett. Lehet hogy nagyszerű színészi játéknak köszönhető vagy egyedi hangulata az, ami megfogott!