Longlegs - A rém

Longlegs

2024.08.02 Hitman

Fuh, szerintem Cage elképesztően erős ebben a filmben, vitte a pálmát nálam. Szerintem már csak pusztán miatta is érdemes beülni rá.

2024.08.01 bakter012

Szerintem az egyik legjobb horror, amit az idén láttam, és nehéz is lesz elhinnem, hogy ennél lesz még erősebb.

2024.08.30 neondemon

Mit vártatok?

A rendező előző filmje is rettentően vontatott volt és faék egyszerű. Viszont a The Blackcoat's Daughter/February sokkal befogadhatóbb alkotás volt, és nem akart okosabbnak látszani, mint ami valójában. Nekem ez a Longlegs nem tetszett, nem volt benne semmi rejtelmesség, minden ötletet bedobtak, hogy egyedi legyen, de semmi köze nem volt végül hozzá. A csavar se valami nagy szám benne, viszont Alicia Witt-tet jó volt látni ismét a horrorban, mert nagyon szerethető színésznő. Főszereplőnket viszont olyan módon leamortizálták, hogy kegyetlenül semmit se érzünk iránta, annyira semmilyen. Ez a sátánista hangulat meg semennyiben nem hatja át a filmet, mint amennyire felajnározták. Hangulatteremtésben egyértelműen nem volt hiány, de ezen még dolgozhattak volna, vagyis a forgatókönyvön.

2025.02.28 Milan391349

Egyedi

Egyedi történet, remek képi világ, hangulat és zenei aláfestés. Érdemes megnézni.