Madarak

The Birds

2015.06.20 Akodako

Az az egyik legjobb klasszikus horror film ,ami valóban mondható hogy időtálló ,ma is rettegéssel tölti el az embert. Zsenialis rendezés és színészi alakítás .

2018.02.03 silverkesh

Kb. 14 évesen láttam még suliban, de elég nyomasztó egy film, tulajdonképpen velünk is megtörténhetne.

2016.01.26 juhasz-david93

Jó film, de szerintem meglehetősen túl van értékelve a valódi minőségéhez képest. Inkább erős közepesnek mondanám, nem egy minőség a Psychoval, a Hátsó ablakkal.

2016.01.10 nándi99

Hitchcock iszonyatosan nagy rendező, de fel nem bírom fogni, hogy ezt az iszonyatosan ostoba ötletet hogy jutott eszébe megcsinálni. Mármint... madarak? Ez vetekszik Shyamalan Happeningjének hihetetlen magasságaival, ahol a fák támadják meg az embere... Több

2015.05.02 Adabanya

Csatlakozom a korábban szólókhoz Hitchcock tekintetében, valóban fantasztikus rendező volt. Tény, hogy mai szemmel kicsit kevésbé tűnik valódinak a százezres madártámadás, de valahogy mégis borzongok mikor nézem a filmet. Éppen most néztem meg újra p... Több

2017.09.27 koba1996

Érdekes film, és engem kicsit el is gondolkodtatott. Mi lenne, ha mindez be is következne? Annyi filmet látunk vulkánkitörésekről, és közben nem élünk vulkán mellett, de madarak ugye mindenütt vannak.

2015.10.20 DarkMoss

Nagyon jó film, kiválóan meg lehet rajta figyelni Hitchcock elképesztő eszközeit, amik miatt a mai napig igazi művészként tartjuk számon. Persze nem ez a No. 1 Hitchcock film, és nyilván nem egy hihetetlenül jó horror vagy akármi, inkább filmművészeti remekmű, amit mint ilyet érdemes nézni.