Meghasonlás

Meghasonlás

Pin

Cikkek

Hirdetés

A Pin egy testvérpárról(Ursula&Leon)szól, akik igen szigorú neveltetésben nőnek fel.Leon már gyerekkorában is hihetetlenül komolyan veszi apja anatómiai bábjának tanácsait.Végül ez a bábu válik legjobb barátjává és legjobb beszélgető partnerévé.Apja ezt, amint észreveszi megpróbál megszabadulni Pin-től, ami végül egy rejtélyes balesettel végződik. Leon hazaviszi Pin-t és egyre mélyebben eluralkodik rajta Pin féle személyisége és féltékenysége mindenki iránt, aki Ursulával közelebbi kapcsolatot ápol.

2024.09.16 SaSa Nézhetetlen

Ez csak az én véleményem...

...ne befolyásoljon. Lehet, hogy jó film, de én még egyszer nem szeretnék próbálkozni a megtekintésével... Fél óra után jött a késztetés, hogy belepörgessek, mert nagyon lagymatag volt. Aztán akárhova ugrottam a filmben, mindenhol ugyanaz a lassú, se... Több

2019.12.02 esfworld

Nagyon durva

Ahh ez egy mesteri nagyon elvont film. Nálunk csak VHS-en jött ki, egyszerűen mestermű ez a thriller. Nem a gyenge idegzetű nézőknek ajánlom, mert bőven vannak benne elvont dolgok, de mégis töménytelen érték belesűrítve másfél órába. Én csak felirattal láttam, de nem bántam meg.

A film, amit Marcia és Leon (David Hewlett) a randevújukon néznek, az Agyfürkészők (1981). David Hewlett később szerepelt az Agyfürkészők 2. - Az új rendszer (1991) című filmben.Szerző: dulkap

Értékelés: 6/10
(2020. 11. 26.)
Kinek ajánljuk: Pszichiátriai vonatkozású filmek kedvelőinek ajánlom, azoknak is, akik egyébként nem kedvelik a horror vérességét. Több