Jobbra számítottam, nem éreztem azt a feszültséget a filmben, olyan tipikus átlagos darab lett, mind történetben, mind kategória témában. Jó indulattal kap 3 csillagot.
Végig tapintható a feszültség a film során, nagy hangsúlyt fektetve a színészi alakításokra. A Hitlert játsszó színész szeme nagyon beszédes, az őrület és az elszántság látható benne. Végig lekötött a film, csak ajánlani tudom, nekem tetszett.
Lekötött a film az elejétől a végéig, és elgondolkodtatott. A színészek remek munkát végeztek és végig hitelesen játszották el a szerepüket, mert nem lett túljátszva, legalábbis én úgy vélem. A München egy komoly film, és szerintem Oscar-gyanús. Szóv... Több
Mindig örömteli dolog, ha egy régi, történelmi eseményt új szemszögből filmesítenek meg. Ez történt most is a München című, Christian Schwochow rendezte drámával: az 1938-as müncheni konferenciát merőben más megvilágításban láttatja. Két fiatal diplomata izgalmas összefogását láthatjuk azért, hogy Chamberlain, a brit prime minister ne írja alá Hitler szégyenletes felosztási tervét Csehszlovákiáról. Nekem tetszett, ahogyan Ulrich Matthes is Führerként (a Bukásban még Göbbels volt). Értékelésem a filmre: erős 65%.
Félig meddig fantázia szülötte a sztori és nagyon belassul időnként, viszont jó film és félelmetes mennyi párhuzamot véltem felfedezni a jelenkor eseményei és a fikció között.
Az a bajom nekem ezzel, sőt a hasonló témájú filmekkel, hogy a film koncepcióból készült. Az Európáért aggódó ángliusok... ugyan már, mi is ismerjük az idevonatkozó eseményeket.