Ötletes kis romantikus vigjatek. a szineszek alakitasa is tetszett. Kategoriajaban a jobb filmek kozott van. Vicces, eredeti, szorakoztato es pörgős vigjatek.
Sok megszokott romantikus vígjátékkal ellentétben ennek a filmnek van valódi sztorija. Ötletes cselekmény pörgős jelenetek. Jó színészi alakítás és rendezés.
Egy nem ki emelkedő romantikus vígjáték, de nem olyan rossz. Nagyon egyszerű film ebből következően nem is egy maradandó élmény egyszer bele fér meg nézni.
Nagyon jó kis film talán a kedvencem a romantikus vígjátékok közül :) A nagyi tényleg hatalmas arc volt :D :D de mellette Ramon is igen vicces karakter volt. Mindenképp ajánlom a Romantikus film kedvelőinek mert egy kihagyhatatlan alkotás
Sandra Bullock és Ryan Reynolds nagyon jó kis párost alkotnak benne. Tele van poénosabbnál poénosabb jelenetekkel, az egészet végig lehet nevetni. Magában a történetben nincsen semmi különleges, de mégis nézhető filmet csináltak belőle, igaz a két színész neve tulajdonképpen garantálja a jó szórakozást.
Sandra Bullock és Ryan Reynolds mind a ketten nagy kedvenceim, így boldog voltam, hogy egy filmben láthatom őket, s különösen, hogy egy ilyen remek kis vígjátékban. Nagyon sokat nevettem rajta.
Kiszámítható vígjáték de emellett szórakoztató és fordulatos. A kiszámíthatóságából és jellegzetességéből adódóan szerintem csak egyszer érdemes megnézni.
Az átlagosnál is átlagosabb film, ami azért csalódás, mert ilyen nagy nevek hallatán, mint például Sandra Bullock, többet remél a néző. A minőségi poénok helyett kapunk egy sablonmaszlagot.
Bár kiszámítható a vége, hogy összejönnek, de ettől függetlenül élvezetes mozi. Vicces és romantkus.
Hihetetlenül jó film! Nagyszerű, humoros film! A poénok hatalmasak benne, a színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak! Kiváló film, újra és újra megnézem!
A két főhőst imádom, nagyon jók így együtt is. Nagyon tetszik a film témája, ötletes. Jók a poénok, végre nem az a sablonos, kiszámítható vígjáték.
Egy átlagosnak mondható, sablonos, mégis nézhető vígjáték, szerethető karakterekkel, vicces jelenetekkel és kiszámítható befejezéssel. Egyszer érdemes megnézni, a színészek miatt nem rossz.