Oszkár

Oscar

2018.07.30 Norbi

Sylvester Stallone egy olyan szerepet vállalt be, amire sosem számítottam volna. Megszoktam tőle az izomagyú ,akkor akcióhős szerepkörét, így ezt most pozitív csalódásként éltem meg . Nagyon jól hozta a sikeres jó útra térő maffiózót. Az egész film h... Több

2019.04.06 MidoD7

Olyan volt ez, mint a Mikulás zsákja. Tele volt minden jóval. Pörgős, akcióval tarkított tömör szórakozás. Pontosan ezt várom egy filmtől, hogy bármikor is üljek le elé, elszórakoztasson.

2020.03.20 Di Canio

Újranézve évtizedek után ez egy remek film, jó kis, már-már Rejtő Jenő stílusú kavarodással. Régen nem tetszett valamiért, pedig ez jó kis kikapcsolódás, minőségi vígjáték vulgáris szavak nélkül.

2018.08.23 kevelin

Sylvester Stallone egyik olyan filmje amiben nem péppé ver valakit és ebben is jó. nem is akármennyire. vicces, jól eltalált , egy viszonylag réteg téma tálalása úgy, hogy azt az egyébként maffiáért nem rajongók is képesek befogadni

2020.12.09 myatom

USA-ban bukott, Európában kultfilm lett

Hány ilyen van... Az a típusú film, amiből azonnal tud idézni, aki látta. Ahol egy-egy jelenetet állandóan lehet újra és újra nézni, kiélvezni. Minden ízében szenzációs vígjáték, hihetetlen jó castinggal, rengeteg ötlettel, poénnal, feszes rendezéssel. Ami hasonlóan az USA-ban bukott, Európában hatalmas siker lett, az a Hivatali patkányok (Office Space) a szenzációs multinacionális munkahely paródiával (többek közt).

2016.02.15 doroffee

Pörgős, humoros, izgalmas film nagyon jó poénokkal. Ami talán picit zavart, az az, hogy néha úgy éreztem, ez egy színdarabból lett átírva filmre, mert nagyon nem működött filmen egy párbeszéd, amely a fejemben sokkal jobban működött volna színházban.... Több

2016.12.31 trixxy

Örök klasszikus, megunhatatlan. Stallone vígjátékai között nálam az első helyen szerepel.

2019.04.13 iq.csabi

Örök klasszikus. Pörgős, vicces, igazi komédia.

2016.12.20 cinderella

Fogalmam sincs, hogy hányszor láttam már, de jó párszor az már biztos. Annak ellenére, hogy sokat játsszák a tv-ben, mégsem tudom megunni. Az egyik kedvenc Stallone filmem, szerintem kifejezetten jól áll neki ez a szerep. Nagyon jókat lehet rajta nevetni.

2017.07.04 gerda

Nekem nagyon tetszett ez a film, vicces helyzetek alakulnak ki a félreértésekből adódóan ami izgalmassá teszi az egész filmet, és ez adja meg az alaptörténetet is egyben.

2015.11.02 krysn95

Alul értékelt kiváló komédia. Mint egy színdarab Sly-al. Könnyed, szórakoztató, pörgős darab. Abszolút szerethető. Előzetes alapján be lehet lőni a stílust és akkor nem fogsz mellé nyúlni vele.

2016.11.10 tjanika

Nagyon jó kis vígjáték egyik kedvencemtől Stallone ezt is jól csinálta szerintem.Megint szembe megyek a kritikusokkal amikor ezt mondom,de nálam ez bizony 5 csillag. Szórakoztat és fordulatos egész estés családi szórakozás...Szerintem.

2017.05.23 NLHF

Fergeteges! Ha jobban belegondolok a kedvenc vígjátékom. Rendkívül humoros, fordulatos történet, Stallone nagyon ott van. Kedvet kaptam megnézni mégegyszer.

2016.11.13 kucsera

örök klasszikus .soha nem tudom megunni.