Annak ellenére hogy a téma nem túl egyedi, valamelyest elcsépeltnek mondható, mégis egy nagyon jó feldolgozás. Látványban és színészi alakításban is megfogott.
Ez egy nagyon érdekes és izgalmas film. Nekem tetszett. Szeretem az olyan filmet, ami nem olyan kiszámítható és lehet rajta kicsit agyalni ezáltal izgalmas lesz.
Ötletes es érdekes a sztori. Nem a megszokott sablonos film hanem többet nyújt annal. Nagyon szórakoztató es elgondolkoztató. Valoban van mondanivaloja. Erdemes megnezni.
A mai fiatal korosztálynak csomagolt, időutazós, modern sztori. Dinamikus és könnyed. Nem kell túl sok mindenen gondolkozni, a hangsúly a látványon és az effekteken van.
Nekem tetszett! Időutazás vegyítve egy kis pillangó effektussal talált kamerás stílusban! A vége annyira nem jött be mikor először néztem, de aztán utólag belegondolva... az is teljesen korrekt volt!
TÉNY: Ez a film egy darab kézi kamerával felvett film.Össze vissza ugrál a kamera,olykor a szereplők lábfejét ,vagy az asztal szélét mutatva.Tehát körülbelül,mintha egy 10 éves kisfiú taratana a kezében egy kamerát.Sajnos ez is egy műfaj.Kár hogy nem... Több
Lerágott csont. A film nem ad a nézőnek semmi újat, szinte már mindent láthattunk belőle. Az egyetlen dolog amit tanultam belőle: xbox + autó akksi + valami "izé" = időgép.