Rohanás

Rohanás

Faster

Mikor a férfi kiszabadul a börtönből, nem új életét kezdi el építeni. Egyetlen célja van csupán, hogy megbosszulja bátyja halálát. Meg akarja találni az árulókat, és végezni akar velük: gyorsan és kíméletlenül. Csupán néhány órája van. A rendőrség és egy bérgyilkos is a nyomába szegődik, ám… Több

Premier (HU): 2011.01.27.

2024.01.31 Lone Wolf

Nagyon átlagos

Tegnap újranézve a Rohanást megállapítottam, hogy unalmas továbbra is. Dwayne Johnsonra van írva, de nagyon átlagos a script és a rendezés sem tudja feldobni. Egyedül Billy Bob Thornton próbál némi egyéniséget vinni az egészbe, a lepukkant vén zsaru szerepében, de nem menti meg ez sem a filmet. Menthetetlenül közepes csupán. Csak Dwayne Johnson fanatikusoknak merném ajánlani, vagy olyan akció fanoknak, akik nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal. Értékelésem: három csillag, közepes, 55-60% jóindulattal.

2022.12.17 Erik Csok

Dwayne Johnson legjobb filmje

Ez a film a kedvencem Johnsontól, egyszerűen egy remek film. A legjobb filmje szerintem. A pofonegyszerű sztori, a remek akciójelenetek, és a jó színészek mind-mind jók a filmben. Az utóbbi évek egyik legjobb akciófilmjének mondanám, ráadásul a film végén még egy csavar is van, ami azért üt rendesen. Én tegnap néztem meg másodjára, de nem utoljára, mert ez a film megérdemli azt, hogy kimondjam, hogy ez egy többször nézős, remek darab.

2017.05.07 mamiéstöti2

The Rock igazi stílusa szerintem. Ebben a világban csakúgy, mint az újabb Halálos iramokban nagyon kimutatkozik az amihez elsősorban ért, az erőszak, habár humora és mint nemrég kiderült még hangja is van.

2017.05.15 hsanya182

Hatalmas, fordulatos film. Nem az a tipikus bosszúállós film, nagyon is szép mondanivalója van. Mindenkinek kötelező.

Dwayne Johnson 2 napot töltött az "52 Blocks" harci stílus megtanulásával, amit a klub mosdójában lévő jelenethez használtak fel. A harcstílus a USA nyugati parti börtöneiből származik.Szerző: Képkockák