Chris beleszeret egy ismeretlen nőbe, miközben volt felesége és gyermekei az életükért kénytelenek menekülni.
(csd)
Író: David Loughery

63 Széttört élet (2022)
Egy másodvonalbeli TV csatorna éjszakai thrillere, amit csak az néz meg, aki nem tud aludni, mert megfeküdte a gyomrát a vacsora. A trailer pedig elspoilerezi a fordulatokat, amik persze egyébként is kiszámíthatóak.
Teljesen sablonos történet, kitalálható volt minden cselekmény, mintha egy sémára lett volna felhúzva az egész. Az író hibája, ilyet tudott, nem megy neki eredetinek lenni. Aztán ott van a jelenet, mikor előkerül a jégcsákány s főhősünk belevágja a nőbe. Ez még rendben volna, de az nem, hogy nem a pisztolyt veszi fel, hanem a távirányitót. Ennyire hülye fordulat! Persze, fürgén elszalad, tört, fúrt lábbal. Innentől nevetséges lett számomra az egész. Nem értem, miért nem horrorként jelölt, hisz tocsog a vértől. Az, hogy komoly sérülésektől inkább dühösebbek lettek a szereplők, ez már vicc. Nagyon akart Prieto, de csak a szokásos sablon jött össze, végig. Összességében gyenge eresztés, gyenguci forgatókönyv és dilettáns rendezés.