A „Sting: Live in Berlin” produkciónak a koncert berlini felvétele kapcsán, a technikai csapat tagjaként, a saját alapítású SIVision TV Production cégen keresztül vett rész a munkálatokban az alapító, Imre Sereg (Producer) és a felesége, Hilda Sereg (Project manager). Imre Sereg Budapesetn született, 1976-ben költözött (emigrált) Németországba. A saját alapítású és vezetésű SIVision cégét 2006-2011 között vezette, közben Buenos Aires, Frankfurt, Durham, Berlin, Salzburg városokban is rögzítette Sting koncertjeit. A számos szakmai elismerése között két Emmy-díj is található. (Ha jól tudom, ők voltak a koncert berlini felvétele kapcsán az egyetlen magyar munkatársak.)
A „Sintg - Live in Berlin” koncertfilm Blu-ray változatán találhaó egy „A Conversation with Sting” rövidfilm, ami 14 perc 26 másodperc hosszú. A kisfilmben Sting mellett csak Branford Marsalis látható és beszél, mindketten elmondják, hogy barátságuk és szakmai ismeretségük több mint 20 éve tart, de sokáig nem dolgoztak együtt.