Alap romantikus film. A sztori semmi extra, tulajdonképpen nem beszélhetünk egy különösen profi és jó filmről, de egyszeri nézésre szórakoztató és a romantikus filmek kedvelőinek tetszeni fog.
Szuper karakterek vannak a filmben,színészek jól összeillő párost alkotnak.Mindig magával ragad ez a film,bármikor szívesen újra tudom nézni.Van benne valami báj ezt szeretem.
Szerintem ez nagyon sablonosra és unalmasra sikeredett. A történet semmitmondó és sajnos ebben a filmben a főszereplők se alakítanak jót, pedig Julia Roberts az egyik kedvencem, de itt nem igazán nyerte el a tetszésem...
Nekem ez a film már túl sablonos és csöpögős, nagyon sok ilyet láttunk már, újdonságot nem ad. A szereplők alakítása és maga a sztori is nagyon egysíkú, sablonos.
Az is igaz, hogy a szereplők nem a kedvenc színészeim, de ez a film egy túl csöpögős, életszerűtlen, unalmas vígjáték.
Semmitmondó, sablonos romantikus vígjáték. Unalmas hogy Júlia Roberts csak egyféle karaktert tud hitelesen előadni. Kiszámítható, lájos történet. Tucatfilm.
Julia Roberts a szokásos szerepében tűnik fel. Sablonos amerikai romantikus vígjáték. Nem okoz különösebben nagy meglepetést.