Nem egy szokványos Tarzan film, mert nem a dzsungelben történő kezdeti dolgokról szól. Egyszer érdemes megnézni.
A történet egy nulla, ha a nőt nem rabolják el, ami annyira közhelyes, hogy borzalom, aki semmi sem történt volna. Feledhető alkotás amit, ha megnézel 5 perc múlva ár el is felejted, hogy láttad.
Nem volt rossz film, de nálam a hangulat és a látvány mentette meg a filmet. A története túl egyszerű volt.
Nagyot csalódtam sajnos ebben a filmben. Pedig nagyon vártam a jobbnál jobb előzetesek és hírek miatt. Premier előtt néztem, és láttam hogy nem csak én csalódtam benne. Nem mond semmi újat és csak a csodás látványra, animációra épít.
A látvány, a képek, a tájak igazán csodásak, de történet eléggé kiszámítható és nagyon közhelyes. Kár érte.
Izgatottan ültem be a moziba erre a filmre, de sajnos csalódnom kellett. Nem tudta felkelteni az érdeklődésemet a film, a színészek sem voltak túlságosan jók. A látvány elment. Ami tetszett, hogy a sztori nem úgy indul, mint egy hagyományos Tarzan történetet, tehát tud újat mutatni az eddigiekhez képest.
Ha egy ekkora klasszikus ki tudja hányadik feldolgozását ülök le megnézni, akkor jól tudom, hogy a tudom, hogy a történet nem lesz meglepő, sőt kiszámítható lesz bizonyos fokig. Ami érdekes ebben az esetben, a látvány, a színészi játék és a karakterek kidolgozottsága, ezek pedig a legnagyobb mértékben rendben voltak.