A bűnös

The Guilty

2021.10.15 pj19

Ritkán adok az oldalon 2-es osztályzatot, de nekem ez a film kifejezetten unalmas, lassú és vontatott volt. Még csattanó sem volt benne. A dán változat sokkal izgalmasabb volt. Bár az egy helyszín miatt ez kicsit furcsának tűnhet. Én nem ajánlom senkinek, csak tényleg, akiJake Gyllenhaal játékát kedveli.

2021.10.11 Sebes Gábor

Szubjektíve

Egészen biztos, hogy a történet – ami inkább hisztériás, mint izgalmas – lehet, sokakat megfog, mert az ötlet nem rossz. Az, hogy véleményem szerint ezzel a beszélgetésmóddal a főszereplő teljesen alkalmatlan a funkciója betöltésére, és megállás nélkül zokog, hisztizik, szidalmaz, veszekszik, holott egészen a végégig gőze nincs a tényleges helyzetről – hát nem tecc. Gyllenhall nagyszerű színész, de ez a film nem az én színvilágom.

2021.10.02 Krisztián Németh

Remek mozi. Sztori, játék, feszültség... Minden együtt van. Erősen ajánlott a megnézése.

2021.10.04 szabmarc

Azzal kezdeném, hogy imádom Jake Gyllenhaalt. A színészi játékát itt is csak dicsérni tudom, hiszen mindent belead és megtesz annak érdekében, hogy az egyébként nem kifejezetten élvezhető sztorit ellensúlyozza. Kedvelem az egyhelyszínes filmeket, de ... Több

2023.02.26 József-Lendvai

Működhetne a film, mert nem rossz a sztori, és Jake Gyllenhaal is egy jó színész, de valahogy mégsem működik. Unalmas, és nincs meg benne az a feszültség, amit egy ilyen filmnek hoznia kéne.