Aranyos kis romantikus dráma, de azért remekműnek nem mondanám. Az összes klisét ellövi, ami adva van, de ettől függetlenül a jobbak közé tartozik a romantikus vígjáték kategóriában.
Többször láttam a filmet, és azt kell mondanom nagyon tetszik. Nem tudok rá rosszat mondani, nincs benne különösebb csavar, de mégis leköt. Egyszer érdemes megnézni.
Nagyon érdekes történet, de szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Máshogyan is fel lehetett volna építeni, úgy lehet, hogy logikusabb lett volna.
Szinte csak jókat olvastam erről a filmről, de azt kell mondjam, hogy nekem egyáltalán nem tetszett. A színésznő alakítása sem, és maga a történet sem. Tökéletesen semmilyenre sikeredett! Hirtelen eszembe jutott Benjamin Button különös élete, hiszen ... Több
Nagyon tetszett a film, bár kicsit összecsapták a végét. Csodálatos légkörű, igazi romantikus, és kicsit sem sablonos történet. Nagyon érdekes alapötlet.
Meseszerű, romantikus történet, ami elgondolkoztatja az embert a legfontosabbról, az időről, ami az emberi életet illeti. Kellemes történetszövéssel indul, csodás képekkel a film, egészen tetszetős a kicsit régimódi Adaline. Elvont véget ér a film, k... Több
Most láttuk moziba, és összességében tetszett. A színésznő a romantikus főszereplőként nagyon jól alakít, mert a kisugárzása beleillik a karakterbe, amit alakít. Mintha beletermett volna. Nagyon érdekes a sztori, ötletes. Érdekes, hogy Adaline kezét ... Több
Egyszer - kétszer nézhető romantikus filmnek elmegy. Az alapötlet itt sem rossz . Néhol eléggé el is gondolkodtató a film , de nem valami "varázslat" szerűt helyeznék a történet középpontjába. Amúgy fordulatos, bár a színészi játék lehetne jobb is. Bár Harrison Ford azért feldobta a filmet .
Nem rossz film de a bemutatója alapján jobbra számítottam. A színésznő alakítása lehetett volna profibb, nem éreztem Túl meggyőzőnek. Összességében azért szórakoztató film.
Voltak benne lassú cselekményű, vontatott részek, de összességében egy magával ragadó, varázslatos és elgondolkoztató film. A színésznő karaktere odavág a szerepbe.
Szép,elgondolkodtató, de valahol megrekedt az egysíkúság mezején. Nem is maradtak meg egy jelenet sem. Többre is képes lett volna ez a film, sajnálom mert egész jó a szereplőgárda.
Ahogy a címében is van tényleg egy varázslatos, mesés film, ami elvarázsolja a nézőt. Attól eltekintve hogy néhány rész kissé vontatott volt számomra egy jól összerakott kellemes film.