A kúria

A kúria

The Manor
Cikkek

Egy szélütést követően Judith Albright öregek ottonába kerül, ahol gyanút fog, hogy valami természetfeletti munkálkodik a háttérben, és vadászik az itt lakókra. Hogy megszökjön, mindenkit meg kell győznie arról, hogy nincs szüksége az… Több

Rendező: Axelle Carolyn
Forgatókönyvíró: Axelle Carolyn
Premier: 2021.10.08. | Amazon Prime Video (2021.10.08.)

Jill Larson
Jill Larson
Fran Bennett
Bruce Davison
Nicholas Alexander

2025.02.11 Hedy0809

Misztikus elemek, semmi horror

Rossznak nem nevezném a filmet, de nagyon messze áll egy horrortól. Valami fura és megmagyarázhatatlan történik, de semmi ijesztő. Nem mondom, hogy elveszett idő a megtekintés, de újra semmiképp nem nézném. :/

2022.12.26 BoBamburg

Nagyi bekerül az öregek otthonába, ahol mindenki elég furán viselkedik és bizarr dolgok történnek esténként. Neki persze nem hisz senki, bla-bla, szokásos történet, gyenge kivitelezésben. A vége számomra meg kimondottan csalódás volt.

2022.03.28 Török389133

El nem tudom képzelni, hogy ez mitől 18+ film, még csak horrornak sem horror, inkább misztikus thriller, de annak egyáltalán nem rossz. Aki szereti a műfajt, annak megér egy megtekintést.

Értékelés: 7/10
(2021. 11. 14.)
Az Amazon horror gyöngyszeme feltámaszt egy különleges zsánert
Ma már ritkán találkozni psycho-biddy típusú horrorral, az Amazon Prime viszont szállított egy vérbeli hagsploitationt, az idei dupla double feature eseményük keretén belül, A kúria címmel. Több