Habár az idei esztendő nem hemzseg a felejthetetlen horrorfilmes momentumoktól, de a The Wretched néhány pillanata sikeresen rám hozta a frászt, ennél többet pedig nem is kívánhat egy magamfajta régivágású horror-rajongó. Erősen ajánlott látnivaló. Több
A hibákat leszámítva, nekem nagyon kellemes meglepetés volt a The Wretched, kifejezetten jól szórakoztam rajta. Megborzongatták a lelkemet, rám tudták hozni a frászt, sőt még viszolyogtam is jó pár jelenettől. Több
A műfaj klasszikusainak megidézései ügyesek, tiszteletteljesek és sosem öncélúak, a film tempója jó, a hangulata kiváló, egyedül a szereplőválasztás és a színészvezetés tűnik időnként enyhén B-kategóriásnak, de mivel A hívatlannak amúgy is van némi B-filmes bája, ezt könnyedén meg lehet neki bocsátani. Több
Senki sem kért belőle
Ez a film az amerikai mozikba a lehető legjobbkor érkezett tavaly ilyenkor, amikor a lezárások miatt takaréklángon üzemelő létesítményekben félszeműként is király tudott lenni, viszont a jelenlegi hazai kínálatban semmi létjogosultsága nincs – mondhatni, hívatlanul érkezett. Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.