Klasszikus, nagyon szép film, sokatmondó és felejthetetlen jelenetekkel, megható és érzelmes mondanivalóval, érzésekkel. Nagyszerűek és látványosak a képi hatások.
Szerintem minden ember, aki megnézi ezt a filmet, nagyon mélyen megérinti. Nem azért, mert egy szerelmi dráma, hanem azért, mert látni, hogy mindenki tehetetlen a hajó fedélzetén, legyen szó családokról, vagy a személyzetről, nem túl jó érzés. Eszmél... Több
Igazi, hogy kicsit unalmas történet már, de Cameron itt egy igazán jó szerelmes történetet csinált meg, amit két remek színész tesz igazán teljessé. Ez egy régi vágású melodráma, aminek a látványvilága és megvalósítása bőven megéri, hogy úgy emlékezzünk rá, mint az egyik legjobb film a 90es években.
Nem említeném a nagyobbak között a nevét ennek a filmnek mert vannak bőven hibái de bárki számára könnyed kikapcsolódást nyújthat. Szerintem nézős és szórakoztató.
Ha sorra veszem életem összes filmélményét, egészen biztosan benne van a Titanic a TOP 5 filmek listájában, melyek a legnagyobb hatással voltak rám a nézésük közben. Engem teljesen magába szippantott.
Bárki bármit mond ez a film engem nagyon untatott és a színészi alakítás sem tetszett. Nem győzött meg. Nem tudtam beleélni magam az eseményekbe. Csalódás volt.
A filmtörténet egyik leggyönyörűbb filmje, csodálatos szerelmi szálon keresztül mutatja be a Titanic borzalmas tragédiáját. Ezt a filmet tényleg mindenkinek látnia kell, lehetőleg széles vásznon.
Meg kell hagyni valóban egy örök klasszikus a Titanic, izgalmas, fordulatos, de számomra némely jelenete túl csöpögős. A befejezése megható, nagyon beleélheti magát a néző a történésekbe...
Nagyon megható, romantikus film, amin igazán elérzékenyedhet a néző. Igazi szentimentális, elgondolkodtató film. Lágy, szomorkás és melankólikus, ugyanakkor izgalmas részek is vannak benne.
Ha minden filmélményemet számba veszem, azt kell, hogy mondjam a Titanic az egyik film, amelyik biztosan benne van azon TOP 10-es filmes listámban, amely alkotások a legnagyobb hatással voltak rám. Gyönyörű film.
A Titanic katasztrófáját nagyon sokan sokféleképpen megpróbálták már feldolgozni, de mind közül a legjobb Cameron alkotása. Gyönyörű film, kiemelkedően jó színészi játékokkal. Nagyon látványos film, gyönyörű zenével.
Nagyon nem tetszett a film, Nekem kifejezetten csalódás volt. Túlságosan szentimentális, csöpögős ami a sztori rovására megy, pedig maga a téma érdekes és jó választás.