Garantált élvezet. A film egy érzésre, egy érzelemre játszik rá, mégpedig a gyűlölet-feszültség egyvelegre. Nagyon jól. A történet izgalmas, lebilincselő, és iszonyú feszült. Az ember nem bírja otthagyni a képernyőt, annyira várja a végét. A gyengesé... Több
Kathy Bates zseniális a filmben. Van az egészben valami, ami miatt hihetővé válik a történet és ezért lesz még sötétebb és mélyebb az egész.
Ez a thrillerek thrillere. Kötelező megnézni aki szereti ezt a műfajt. És Kathy Bates!!! Az egyik legjobb szerepe.
Vitathatatlan, hogy a legjobb Stephen King adaptáció. Nagyon jó sztori, remek színészek (kiváló szinkron). Részemről ajánlom mindenkinek. ;)
Ez a film teljes szórakozást ígér a nézőjének. Nagyszerűen kiaknázza az érzelmi szálakat ami feszültséget kelt a nézőben is. A sztorija igazán érdekfeszítő és fordulatos.
Nem tartozik a kedvenc Stephen King regényeim közé, de a megfilmesítés nagyon jól sikerült. Kathy Bates feledhetetlen alakítást nyújt, ahogyan az őrülettel a szemében képes odacsapni, utána pedig fülig érő mosollyal - mintha misem történt volna - folytatni a hétköznapi életet, nos már csak ezért is érdemes megnézni.
Ez a film garantáltan tetszeni fog mindnekinek még akkor is, ha akad benne néhány kisebb hiba. Nagyon izgalmas, rabul ejtő a történet, pattanásig feszült. Néha azonban akadnak benne felesleges részek.
Kiváló rendezés és színészi alakítás, kategóriájában egyedülálló film. Végig jelen van az a feszült, sejtelmes hangulat, amit a műfajtól elvárhatunk. Hiteles a színészek alakítása, amitől még izgalmasabbá válik a film.
Kathy Bates miatt néztem meg ezt a filmet, mert véletlenül megláttam, hogy szerepel benne, és az Amerikai Horror Story után kíváncsi voltam a játékára. Nem gondoltam volna, hogy egy íróról és a rajongójáról szóló kicsit régebbi film ennyire tetszeni fog, de nagyon bejött. Van egy különös hangulata.