Az égbolt minden istene

Tous les dieux du ciel
Érdekességek
Kovacs

Hivatalos tartalom

A 30 éves Simon egyedül él Franciaország peremi, elhagyatott részén, egy tanyán. A gyári munkás magányában egyetlen társa nővére, Estelle, aki a mai napig viseli egy szörnyű gyermekkori baleset testi és lelki nyomait. A bűntudattal és gyásszal teli Simon természetfeletti erőkkel kezd… Több

Rendező: Quarxx
Forgatókönyvíró: Quarxx
Ország: Franciaország
Premier: 2020.04.11.

2024.07.24 SaSa

Nyomasztó

Talán ez az egyetlen szó, ami jön belőlem a film után. Érthető a sztori. Lassú folyás, hagy időt elmerülni a lelki nyomorban. Végignéztem, de egyszer elég volt... Jó az alapötlet, de a filmet nem sikerült érdekfeszítővé tenni.

2020.08.17 BalogJoe

Imádom!

Imádom az ilyen, a témát merészen megfogó filmeket, a hiányosságai ellenére is, mert folyamatosan meg tudott hökkenteni!

2020.04.06 valaja

Óriási ez a film, a rendező zseniálisan használja ki a thriller valamennyi műfaji lehetőségét. Az eredmény egy rendkívül stílusos, nyers, megrázó s őrült produkció, amit mindeninek bátran ajánlok.

2020.04.08 Kovacs

Nagyon jól ki van találva az alapkoncepció azt meg kell hagyni, de a sztori maga rettenetesen ötlettelen. Kicsit csalódott vagyok, hogy kissé fantáziátlanul tálalták a cselekményt, mert ez eléggé keserű szájízt hagyott maga után.