Egy milliárdos lánya a bűnözők célkeresztjébe kerül. Egy csapatnyi mindenre elszánt, elit zsoldos veszi fel a harcot a bérgyilkosokból álló bűnszervezet ellen.
(ps)
(ps)Sokan szidják, pedig szerintem egy teljesen korrekt akciófilm lett! Jó volt ezt a sok harcművészt együtt látni. Azért elmarad az egyéni saját filmjeiktől (Iko Uwais - The raid filmek, Headshot; Tony Jaa - Ong bak trilógia, Tom yum goong; Scott Adkins - Vitathatatlan filmek, Accident man, Avengement, Jeeja Yanin - Chocolate), de összességében roppant szórakoztató alkotás lett. A történetet feleslegesen van megbonyolítva, de szerencsére sok az akció, rengeteget lőnek és verekednek benne. A magyar szinkron felháborítóan pocsék, úgyhogy mindenkit óva intek tőle, inkább eredeti hanggal nézzétek. Nálam többször nézős, remek kikapcsolódás (mondjuk én mindegyik benne szerepet kapó harcművészt nagyon szeretem).
Tony Jaa igen korrekt 2019-es akciófilmje. Ami nem tetszett, hogy a történet már-már túlgondolt, a képi megejelenítés viszont csodás, a fegyverhangok remekül szólnak, a verekedések nagyon felhúzzák a filmet. Elég gyorsan történnek az események, némi poént is sikerült belecsempészni. Nem egy átlagos akciófilm, a bemutatójától mégis többet vártam, így lett egy kis hiányérzetem, de mindenképp meg fogom nézni mégegyszer.
A film összbevétele 76 289 dollár volt (imdb.com).
2019-ben elkészült az új trailer hozzá. www.youtube.com/watch?v=DovnHrIwfTY