Briliáns kis film!:D Brutâl jó dumákkal és jelenetekkel. Remekül játssza mind a kettő főszereplő a szerepét és kétség kívül az egyik legjobb közös filmük.
Régi klasszikus, már nagyon sokszor láttuk, de szinte megunhatatlan. A jó poénok garantálják a nevetést, a két színész párosa pedig remek. A története teljesen egyedi, nem egy agyonrágott sztori. Úgyhogy megvan hozzá minden, ami biztosítja a szórakozást azoknak, akik ezt a filmet választják.
Ez a film bebizonyítja hogy ha valaki fogyatékosságal élő attól még nem hülye .Bár ....lehet itt az ellenkezőlye fog kiderűlni? Meglátjuk:)
A film nagyon jó, bár régi, de vicces és élvezhető. Bár nekem furcsa, hogy kiparodizálják a vakokat és süketeket. Jó a kivitelezése az "akciónak" is.
Nagyon jó film, amit nem lehet kibírni röhögés nélkül az tuti. Nagyon jó az alaptörténet, és rengeteg jó poén van benne. Érdemes mindenkinek megnéznie.
Nagyon vontatott és unalmas a film és szó szerint gagyi. Thriller kategóriában egyáltalán nem állja meg a helyét. Kiszámítható, gyenge film silány színészi alakítással.
:DDDD Hát ez a film hatalmas. Poénokkal és eszméletlen hülyeségekkel teli. Rossz kedved van FElvidit 100% ig Eszméletlen jól játsza mind2 színész a szerepét és a történet is vicces a maga módján.
Az egyik legnagyobb klasszikus, amikor a testi fogyatékosság nem kellemetlen, hanem vicces. Egy süket és egy vak fantasztikus kalandokba keverednek. Sajnos már eléggé feledésbe merült film, de jó lenne újra előszedni. Mindenképp látni kell mindenkinek, szuper film, jó történet és szereposztás.
Kalandos, igazán izgalmas, ugyanakkor vicces, szórakoztató film, nem csalódtam benne. Talán csak egy-két apróság volt az, ami nem tetszett. Egyébként mindenki rendben van benne, a látvány is nagyon jó.
Apukámmal sokat néztük kiskoromban! Nagyon jó a film cselekménye! Egy süket és egy vak közös kalandjaiba tekinthetünk be. Mindenképp nézzétek meg, ajánlom!
A páros legjobb filmje,mikor először láttuk a 90-es évek elején,könnyesre röhögte magát rajta a család.