A Valerian és az ezer bolygó városa pazar és gazdag képi világgal rendelkező film lett, a cselekmény azonban lehetett volna ennél jóval csavarosabb és kidolgozottabb is. Ettől függetlenül várom a folytatás(okat). Több
A lényeg persze az, hogy minden hibája ellenére tényleg érdemes egyszer megnézni Besson új művét, mert látszik benne a belefektetett rengeteg munka, és ismételten hangsúlyoznám, hogy elképesztően látványosra sikeredett. Igazi nyári blockbuster a Valerian és az ezer bolygó városa, francia módra. Több
Szeretem és utálom ezt a filmet. Csodálom, mert pazarul fest, mert akar egy kicsit más lenni, mert látom benne a potenciált és azért, mert volt benne több egészen kiváló, leleményes jelenet és megoldás. Undorodok a Valerian és az ezer bolygó városától, mert mindezek ellenére csak egy kihagyott ziccer maradt, sokszor unalmas, érdektelen jelenetekkel, pocsék 'emberi" oldallal. Több
Valerian és ez ezer bolygó városa
Még azt se hazudnánk, hogy ezt a színpompás agymenése ellenére is unalmas katyvaszt mentené a látvány, mert a látvány önmagában nem ment semmit. Minek bemutatni kismillió alient, ha utána a 99 %-uknak semmilyen szerepe nem lesz? Ja, hogy Besson is a folytatásra játszik, és már a harmadik Valerian-filmet is megírta? Inkább az elsőt kellett volna rendesen. Több
Luc Bessonnak még nem volt
Az Avatar után csodálkoztam volna, ha ebbe a filmbe nem kékek az űrlények. Az hogy mellé milyen szerencsétlen kinézetűek, az megint egy külön érdekessége a filmnek. A sztorija nem rossz, ezért egyszer fogyasztható. Részemről nem ájultam el tőle. Több
Laureline megmentett egy fajt a kihalástól!
Aki olvasta a képregényt, látta a sorozatot vagy kedveli Luc Besson fiatalabbaknak szóló munkásságát, aki egy könnyed, mégis izgalmas és humorosabb science fiction-re vágyik, annak szeretettel ajánlom a Valerian és az ezer bolygó városát. Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.