Robert D. J. egyik legtesthezállóbb szerepe, a másik talán Sherlock. Ultramenő, ultralaza, ráadásul a film is sodró lendületű, vicces, látványos, gyors. Számomra meglepően jó ritmusú a vágás, megfelelő az operatőri munka és végre a rendezőt is érdekelte, amit csinál. Talán a legjobb szuperhősfilm.
Vegyes érzelmekkel ültem le megnézni s filmet. Az igazat megvallva pozitívan kellett csalódnom. Végig vicces, hatalmas poénok vannak benne és Robert Downey Jr. nagyon nagyot alakít. Az alap sztori is elég ütős, egyszer mindenképpen nézze meg mindenki.
Nagyon izgalmas film, úgy mint a többi Marveles film. Tony Stark hozza a formáját, tele van viccekkel. Szépen kidolgozottak a részletek. Ajánlom mindenkinek.
Emlékszem úgy ültem be rá a moziba, hogy semmit sem vártam csak egy akciófilmet. De wz több annál, berángatott a Marvel világába nagyon jó film, zseniális színészekkel, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nem tetszett. Oké, hogy akciofilm, de hogy ennyire semmi mondanivaloja nincsen.... Kategoriajaban atlag alatti. Akciojelenetei gyengek, egy-ket latvanyos resz van benne.
Halogattam sokáig ennek a filmnek a megtekintését, mert abszolút nem vonzottak a szuperhősös filmek. Pozitív csalódással álltam fel a képernyő elől, és úgy hiszem, ezek után kicsit komolyabban elmélyülök ebben a kategóriában.
Nagyon szórakoztató képregényfilm, amit hibátlanul elvisz a hátán Robert Downey Jr. Tökéletes választás volt a szerepre, és ráadásul hihetetlen pénzeket hozott a Marvelnek.
Az egyik kedvenc képreményfeldolgozásom. Kiemelkedett már a készítése idején is, és a folytatások is melyek egymás után jöttek hálisten elég közeli dátumokban. Főleg a főszereplő, Tony karaktere kedvenc és ez nagyban köszönhető, hogy rendkívül poénos... Több
Nagy örömömre szolgált ezt a filmet megtekinteni, hisz ritka ma az olyan film, ami ennyire szórakoztató és nem egy üres héj. Különösen tetszett és hát bármikor újranézős.
Igen jól sikerült képregény feldolgozás, ami toronymagasan kiemelkedik a fantsztikus négyes, daredevil és társai által alkotott gyenge feldolgozásokból. Minden benne van ami két óra szórakozáshoz kell. Jól kitalált történet, poénok, hibátlan látvány,... Több
A Marvel Filmes Univerzum első filmje, amivel elindult minden. Mind a mai napig szórakoztató akciófilm, tele érzelemmel és humorral. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szinte képtelen vagyok betelni ezzel a filmmel. Szerintem fantasztikus alkotás és mindegy egyes apró mozzanatát imádtam. Nagyon el lett találva minden féle téren. Nekem nagy kedvenc.