A vasember

Iron Man

2015.06.30 bigi

Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, mert a sztori eléggé sablonos, egyszer nézhetős kategória számomra. De a zene és a látvány nagyon jó. Igaz csak kevés akció van benne, de amikor van az nagyon komoly!

2016.04.16 Kate Rainbow

Minden részét imádtam! Iszonyú látványos és baromira jól kidolgozott történet. Nagyon tetszik, hogy vasember nem egy fú de komoly csávó, sőt halál laza. Azt hiszem pont emiatt jött be annyira. Nagyon sajnálom, hogy nem lesz több része. Mindenesetre az én top 10-es listámon simán helyet kap.

2015.04.20 dóri

Tony Stark elképesztő és általa a film is az. Bárki számára jó kikapcsolódást jelenthet.

2015.11.23 Beniko

Úgy tűnik ez a szerep már-már elválaszthatatlan Robert Downey Jr-tól. Ez persze egyáltalán nem baj. Szükség volt már egy ilyen laza humorú szuperhősre.

2016.02.05 bviki

Ugyebár nem új, ő a legpoénosabb karakter. Ezt a szerepet RDJ-nek találták ki egyszerűen, más nem tudná így eljátszani a karaktert. Jól sikerült a fül.

2015.11.01 Vivi02

Imádom Robertet, nagyon jól áll neki a vasember szerep. A legjobb,amit ki találhattak neki. A film is a kedvencem. Igen menő ez a vasember sztori. minden vagány ebben a filmben.

2015.01.27 sullerb1022

Nem volt rossz film nekem tetszett.Vicces, szórakoztató volt egyben érdekes is.

2016.02.13 Svastitsd

Ahogyan minden szuperhősös filmben, itt is szuperképességeket kapnak a főhősök, és azért jó nézni, mert jó elképzelni, hogy mi vagyunk a szuperhős helyében. A film kicsit lassan indul be, egyébként jó.

2016.05.05 Garfbob10

A mai napig ez a kedvenc Marvel Filmes Univerzumbeli filmem, amit akárhányszor újra tudok nézni. Habár érezhető a forgatókönyv hiánya néhol és az emiatt szükséges improvizáció, de ez néha jót is tesz neki. Főleg Robert Downey Jr.-nak, aki itt lubicko... Több

2016.04.23 KrisztiEsLaci

Már megint egy szuperhősös film... NEEEEEEM! Végre egy szuperjó szuperhősös film! Imádtam végig! Annyira jó, hogy a folytatás megnézésén már nem is gondolkodtam, és egyik részt sem bántam meg! Jól kitalált, és előadott karakter, látványos elemek, egyszerűen nem lehet megunni!

2016.03.26 Garadi

Az egész MCU-t ennek a filmnek köszönhetjük. A sztori remek, és van benne egy kis társadalomkritika is, Tony karakterét jól kivitelezték, és tulajdonképpen eggyé vált Robert Downey Juniorral, ami a lehető legjobb döntés, amit a Marvel léphetett.

2016.02.19 Telezsu

Csalódás volt valamelyest a film, mert egy ötletesebb sztorira számítottam. Kiszámítható, sablonos sci-fi, ami nem adott újdonságot, nem fogott meg. Egyszer nézhető jóindulattal.

2015.05.20 Sissy

Nem igazán szeretem az ilyen filmeket. Most is csak azért néztem meg, mert barátnőm imádja Robert Downey Juniort és rábeszélt, hogy nézzem meg vele. Viszont pozitív csalódás volt számomra! meglepően jó a történet, izgalmas film.

2015.11.02 FilmesPéter

Nem annyira jön be a Marvel, annak ellenére sem, hogy tudom, a szuperhősök korát éljük. :) Inkább DC. Na de erről a filmről. Nem volt rossz, humoros volt, látványos, de semmi extra. Ami úgymond megmenti a filmet, az Robert Downey Jr. Ha mást választa... Több