Gyerekként még nagyon félelmetesnek tűnt, de mai szemmel újranézve borzalmasan gyenge eresztés. Inkább vicces mint parás.
Gyerekkoromba nem láttam, de tudtam, hogy ez egy durva és félelmetes sorozat. Felnőtt fejjel nézve viszont nevetnem kell, mert nagyon gagyi. Ilyen az ha elmúlnak az évek....
Zseniális sorozat, egy generációt traumatizált a gumiemberes és ki tudja, még hány rész. :D Minden héten nagyon vártuk, milyen borzalommal találkozik Mulder és Scally. Az űr ismeretlenségének izgalma senkit nem hagy hidegen, a sorozat pedig remekül rendezett, nagyszerű szórakozás.
Nagyszerű és megismételhetetlen sorozat. Nagyszerűen voltak felépítve a részek, minimális párbeszédek és mindig valamilyen ütős befejezés. Hinni akarok.
Talán azért volt jó ez a sorozat, mert akkoriban nem volt egy olyan téma ami minden második filmben megjelent. Továbbá a mellet sem szabad elmenni, hogy a kivitelezése is szuper volt.
Imádtam amikor ment. Valamiért közel állnak hozzám a természetfeletti dolgok, bár sok mindenben azért nem hiszek.
Hasonló sorozatok
Hasonló témában sose fognak ilyen jó sorozatot készíteni. Egyszerűen hibátlan volt a gondolkodása és remek a kivitelezése, nem találtam benne hibát.
Fantasztikus és megismételhetetlen. Ami elképesztő benne, hogy sokszor nem is mutattak semmit, de már összecsinálta magát az ember. Imádtam ezt a sorozatot.
Ennél igényesebb sorozatot a témában szerintem a jövőben se fognak készíteni. A legtöbb dolog benne erős fikció, mégis hihető és valóságosra megcsinált.
A legjobb a témájában. Már a főcímtől összecsinálja magát az ember. Régen imádtam, azonban az új részek nem ütik meg a korábbi szintet.
Az X-akták igazi kultfilmmé nőtte ki magát az évek során. Egészen picike voltam még, amikor ment a tévében, és a nagytesóim nézték. Akkoriban, ahogy kell, rettegtem tőle, főleg az ufós részektől. Én elhittem, hogy az igazság odaát van. :) Egyetem ala... Teljes kritika