54 éves korában elhunyt az egykori gyerekszínész, Adam Rich, aki visszavonult Hollywoodból

54 éves korában elhunyt Adam Rich színész, akinek legnépszerűbb alakítása az Eight Is Enough című sorozatban volt látható.

Halálának hírét egyik családtagja közölte a nyilvánossággal, mint kiderült a színész holttestét az otthonához kiérkező rendőrség találta meg, a hatóságok viszont kizárták az idegenkezűség lehetőségét.

Adam Rich 1968. október 12-én született a New York-i Brooklynban, és hatéves korában kezdte színészi karrierjét. Karrierje során számos televíziós sorozatban és filmben szerepelt, többek között a Family, a Szerelemhajó, a CHiPs, a Fantasy Island és a Hazárd megye lordjai című produkciókban.

Színészi sikerei ellenére Rich későbbi éveiben személyes problémákkal és kábítószerrel való visszaéléssel küzdött. Többször is elvonóra ment, és függőségével kapcsolatban jogi problémákkal is szembe kellett néznie. A későbbi években Rich erőfeszítéseket tett arra, hogy megváltoztassa az életét, és a National Council on Alcoholism and Drug Dependence szóvivője lett.

A 80-as években úgy döntött, hogy visszavonul Hollywoodból, hogy helyrehozza a magánéletét. Utolsó alakítása a 2003-as a Kis nagy színész című vígjátékban volt látható.

Nyugodjon békében!

#1
Adam Rich

Adam Rich

szül. 1968. 10. 12. - elhunyt 2023. 01. 07.
Brooklyn, New York, Egyesült Államok
Adam Rich 1968. október 12-én született a New York-i Brooklynban, és hatéves korában kezdte színészi karrierjét. Karrierje során számos televíziós sorozatban és filmben szerepelt, többek között a Family, a Szerelemhajó, a CHiPs, a Fantasy Island és a Hazárd megye lordjai című produkciókban. Legnépszerűbb alakítása az Eight Is... több»