A hónap fotója: 30 éves a Ponyvaregény, újra együtt a film sztárjai (kép)

Közösen ünnepelték a Ponyvaregény sztárjai a film megjelenésének harmincadik évfordulóját.

A ritka összejövetelre a TCM Classic Film Festival-on került sor, amelyen jelen volt John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman és Harvey Keitel is, akik néhány közös fotó erejéig is összeálltak, és amelyeket a fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

A fesztivál hagyományaihoz híven minden vetítéshez külön bevezető tartozik, amely a filmek kontextusát mutatja be. Csütörtökön a TCL Chinese Theaterben a Ponyvaregény című film vetítése során Travolta, Thurman, Jackson és Keitel beszélgetést is tartottak.A filmsztárok közül jelen volt még Rosanna Arquette, Phil LaMarr, Burr Steers, Eric Stoltz, Julia Sweeney és Frank Whaley is.

Ehhez kapcsolódóan épp a napokban számoltunk be arról, hogy Quentin Tarantino továbbra is a tizedik és egyben utolsó filmjére készül, amely a korábbi tervek szerint a The Movie Critic lett volna, a rendező azonban ejtette a projektet, így továbbra is kérdés, mivel zárja majd Tarantino a rendezői pályafutását.

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél... több»