Samuel L. Jackson az Entertainment Weeklynek adott interjújában nemrégiben megosztott egy esetet, amikor a Marvel Studios produkciós irodájából ellopták a Bosszúállók forgatókönyvét. 

A Marvel válaszul megpróbálta tőrbe csalni a szivárogatót, és úgy állították be a helyzetet, mintha meg szeretnék vásárolni a forgatókönyvet, miután azt eladásra kínálták az interneten, de az illető nem jelent meg a találkozón. Emellett fokozták a biztonsági intézkedéseiket, többek között leszedték a forgatási fotókat és felvételeket rögzíteni próbáló drónokat.

A Marvel végül megtalálta a tettest, aki ezt követően  elmenekült az országból. 

Emilia Clarke, aki Jackson mellett játszik a Titkos invázióban, megosztotta tapasztalatait a fokozott biztonsági intézkedésekről a Trónok harca forgatása alatt. Megemlítette, hogy a Trónok harca a Marvel fejlett spoilervédelmi módszereiből merített ihletet.

Clarke elmondta, hogy a fantasy sorozat későbbi évadaiban nem nyomtattak forgatókönyveket, és a forgatáson eltávolította a SIM-kártyát a telefonjából, hogy megakadályozza az illetéktelen hozzáférést. A biztonságnak ezt a szintjét a Marvel gyakorlatai befolyásolták. 

A Titkos invázió (galériánkban) című Marvel-sorozat már nézhető a Disney+-on. A mafabos adatlapról a Lejátszás a Disney+-on mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»