Adam Sandler leforgatja minden idők legrosszabb filmjét?

Kétségtelen, hogy Adam Sandler karrierje legjobb alakítását hozta a Csiszolatlan gyémántban, de hogyan tovább?

Alighogy bemutatták a filmet, többen máris Oscar-díj után kiáltottak Sandler teljesítményét illetően 2019-ben, éa nem kis döbbenetet váltott ki azonban, hogy a produkció egyetlen egy jelölést sem kapott a rangos elismerésre.

Sandler csillaga az utóbbi években igencsak leáldozóban volt, a Csiszolatlan gyémánt azonban egy igazi visszatérésnek számít, amelyben a színész csakugyan bebizonyíthatta, valóban van helye a legnagyobb hollywoodi sztárok soraiban.

Egészen magabiztosan nyilatkozott a színész még 2019-ben decemberben arról Howard Stern rádióműsorában, ha nem kap a filmje egyetlen egy jelölést sem, akkor bizony elkészíti minden idők legrosszabb filmjét.

Nos, úgy tűnik, eljött a cselekvés ideje, és úgy tűnik, Sandler nem is vesztegeti az idejét e tekintetben. A színész egy humoros twitter bejegyzésben reagált elsősorban Kathy Bates jelöléséhez, akivel korábban A vizesnyolcasban játszott közösen.

De mi a helyzet a beharangozott nagyon rossz filmmel? Sandlertől nem lenne meglepő, ha csak viccelt volna, de ez egyáltalán nem biztos. A színész ugyanis a közelmúltban arról beszélt, hogy nagyon is tetszik neki a Marvel moziverzuma, és ennek apropóján ő is elkészítené a maga Sandlerverzumát is, és ha elnézzük a korábbi filmjeit, mintha mindvégig erre készült volna. A színész ugyanis előszeretettel használ visszatérő motívumokat a vígjátékaiban, például, hogy a filmbéli szerelmeinek neve sokszor kezdődik 'v' betűvel, figyeld csak: Valerie Veran - Sátánka, Veronica Vaughn - Billy Madison - A dilidiák, Vicky Vallencourt - A vizesnyolcas, Virginia Venit - Happy, a flúgos golfos. De kevésbé rejtett utalás is volt a Hubie, a halloween hőse című filmjében, mely visszahozta a Happy, a flúgos golfosból Hal L. karakterét (Ben Stiller). 

Szóval, lehet, hogy ez a Sandlerverzum film az, amit annak idején beharangozott? Ha valakiből kinézzük, hogy megcsinálja, az bizony ő.

dráma | krimi | thriller

Joshua és Benny Safdie izgalmas bűnügyi thrillere egy New York-i ékszerész, Howard Ratner  (Adam Sandler) kockázatos manőveréről szól. A férfi folyton azt lesi, honnan szakíthat... több»