2014 óta Franciaországban a helyreállító igazságszolgáltatás lehetőséget kínál a bűncselekmények áldozatainak és elkövetőinek a párbeszédre, biztonságos rendszereken keresztül, amelyet olyan szakemberek és önkéntesek felügyelnek, mint Judith, Fanny vagy Michel. Nassim, Issa és Thomas,… Több

Hivatalos tartalom
IMDB értékelés:
7.6/10
Rendező: Jeanne Herry
Forgatókönyvíró: Jeanne Herry
Zene: Pascal Sangla
Szereplők: Miou-Miou, Jean-Pierre Darroussin, Adèle Exarchopoulos, Denis Podalydès, Gilles Lellouche, Élodie Bouchez
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2024.06.06.
Forgalmazó: Cirko Film

A képen: Élodie Bouchez
A kép forrása: Christophe Brachet - 2022 – CHI-FOU-MI PRODUCTIONS – TRESOR FILMS – STUDIOCANAL – FRANCE 3 CINEMA

Élodie Bouchez
A film 3 244 483 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 573 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.