Az Avatar 2 már a 7. legsikeresebb film, már csak ezek előzik meg

Továbbra is töretlen sikernek örvend az Avatar: A víz útja. James Cameron rendezése a negyedik hétre az amerikai mozikban közel 517 millió dollárt, míg világszerte 1,19 milliárd dollárt hozott a konyhára a stúdiónak.

A produkció nemzetközi jegypénztáraknál már az ötödik legtöbb bevételt hozó filmnek számít, így csak az Avatar, a Bosszúállók és a Bosszúállók: Végjáték, a Titanic és a Bosszúállók: Végtelen háború előzi meg.

Ennél is izgalmasabb viszont, hogy A víz útja 1,708 milliárd dolláros összbevételével a napokban megelőzte a Jurassic World-öt (1,67 milliárd dollár), így az minden idők hetedik legnagyobb bevételt hozó filmjévé lépett elő, az Avatar 2-t így olyan produkciók előzik meg, mint a Pókember: Nincs hazaút, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Star Wars - Az ébredő Erő, a Titanic, a Bosszúállók: Végjáték és az Avatar.

Ilyen ütemben az Avatar 2-nek reális esélye van arra, hogy átlépje a 2 milliárd dollárt világszerte, ami a koronavírus-járvány kitörése óta szinte lehetetlen eredménynek számít.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»