Egy modern western A galaxis őrzői sztárjával: Már a magyar Netflixen!

Tegnap debütált a Netflixen Chris Pratt 2016-os westernje, A hét mesterlövész.

Már látható a Netflixen az azonos című kultikus western 2016-os remake-je Antoine Fuqua rendezésében, melyre a rendező igazi sztárparádét hozott össze. Csak, hogy a legfontosabbakakat említsük: Denzel WashingtonChris PrattEthan HawkeMatt BomerHaley Bennett.

A western, ami a 2016-os Torontói Filmfesztiválon debütált, és melyet a hazai mozikban is bemutattak, az amerikai polgárháború után játszódik. A történet szerint Rose Creek lakosai egy törvényen kívüli férfihoz fordulnak, hogy kiszabaduljanak a helyi iparmágnás rabigája alól. Sam egy mindenre kész csapatot toboroz, de az ügy csakhamar mindannyiuk számára személyessé válik.

A hét mesterlövész nem lett egy mindent elsöprő kasszasiker, idehaza 76 millió forint felett termelt, és nem minden kritika bánt kesztyűs kézzel a produkcióval, de a nézők mégis többnyire szerették a remek szereplőgárda és a humor miatt. Nálunk 77 százalékos értékelést kapott 577 szavazat után, míg a hazai kritikusok összesített értékelése 5.9 pontos a lehetséges 10-ből. 

Ha még nem láttad a filmet vagy újranéznéd, látogass el a mafabos adatlapjára ide kattintva, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a Netflixen. 

akció | kaland | western

Rendszeresen banditák támadnak meg egy békés kis falut, hogy behajtsák a sarcot. A falu lakói egyre elkeseredettebbek, hiszen saját maguk számára is alig termelik meg a betevő... több»