Elhunyt Bergen WilliamsA kép forrása: twitter.com/bergenw

62 éves korában távozott az élők sorából Laura Lynn „Bergen” Williams.

A színésznő halálát a Wilson-kór okozta, mely egy ritka, örökletes betegség, amelynek következtében a réz felhalmozódik a létfontosságú szervekben, beleértve az agyat is. Bár korai diagnózis esetén kezelhető, a betegség májelégtelenséget, veseproblémákat és halált okozhat.

Williams július 20-án halt bele a betegségbe, írta nővére a Twitteren, de a család csak most döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a hírt.

A bejegyzésben a nővére arról ír, hogy a színésznő a családja körében hunyt el. 

Williams a hazai nézők számára olyan sikeres sorozatokból lehet ismerős, mint a Hetedik mennyország, a Dokik, a Kés/alatt és a Nevelésből elégséges. 2002 és 2015 között szerepelt a szeretett ABC szappanoperájában, a General Hospitalban, amelynek premierje 1963-ban volt, és jelenleg is tart. Ez a sorozat tartja a leghosszabban futó hollywoodi széria rekordját.

Miután nővére bejelentette Williams halálát, a közösségi médiát ellepték a rajongók, akik felidézték, mennyire szerették a színésznő által alakított karaktert a sorozatban.

„Alice MINDIG örömteli látott látvány volt. Sok humort vitt a jeleneteibe” - írja az egyik rajongó.

Nyugodjék békében.

#1
Bergen Williams

Bergen Williams

szül. 1959. 07. 14. - elhunyt 2021. 07. 20.
Inglewood, Kalifornia, USA
Bergen Williams amerikai színésznő, aki hazai nézők számára olyan sikeres sorozatokból lehet ismerős, mint a Hetedik mennyország, a Dokik, a Kés/alatt és a Nevelésből elégséges. 2002 és 2015 között szerepelt a szeretett ABC szappanoperájában, a General Hospitalban, amelynek premierje 1963-ban volt, és jelenleg is tart. Ez a sorozat... több»