A hétvége egyik legnagyobb bevételét hozta a Viacom18 és a Marflix közös filmje, amelyről a legtöbben valószínűleg még csak nem is hallottak nálunk. Ez a Fighter, amely a ComScore legfrissebb adatai szerint mintegy 25,1 millió dolláros bevétellel nyitott a múlt hétvégén.

A Siddharth Anand rendezésében készült produkció az elmúlt évek egyik legnagyobb indiai filmes sikere, amely India és Pakisztán harci konfliktusait mutatja be, és amelyet végül be is tiltottak a Közel-Keleten. Összehasonlításképpen, a második helyen az Imádlak utálni végzett 19 millió dolláros bevétellel.

A Fighter 23 országban került forgalmazásba világszerte, az amerikai mozikban mintegy 3,7 millió dollárt keresett, nemzetközi bevétel pedig megközelítőleg 20,8 millió dollárra tehető. Tovább haladva a listán, a harmadik helyen David Ayer filmje, a Jason Statham főszereplésével készült A méhész végzett 18,3 millió dollárral. Persze egyelőre nem valószínű, hogy a Fighter a magyarországi mozikban is bemutatásra került, mindenesetre érdemes csekkolni az előzetesét lentebb.

86 Fighter  (2024)

akció | kaland | thriller

Az IAF legjobb pilótái a közvetlen veszélyben összefognak, hogy megalakítsák az Air Dragonst. A film bemutatja bajtársiasságukat, testvériségüket és belső és külső harcaikat. több»