Megérkezett az első fotó a készülő Smashing Machine című életrajzi filmből, amelyen szinte rá sem lehet ismerni a főszerepet alakító Dwayne Johnsonra. A fotót fenti galériánkban tudjátok megtekinteni.

Benny Safdie első, önálló nagyjátékfilmes rendezésében Johnson a legendás MMA harcost, Mark Kerrt alakítja, aki a függőséggel és a házasságával küzdött, miközben a sportág ikonjává vált. A történetben Emily Blunt alakítja majd Kerr feleségét, Dawn Staples-t.

Johnson korábban a Variety-nek elmondta, hogy azért vonzotta a The Smashing Machine főszerepe, mert „Benny Safdie érezhetően alkotni akar valami újat, és hogy továbbra is feszegeti a határokat, amikor egy nyers és megtörtént esetről van szó”.

“A karrierem egy olyan pontján vagyok, amikor olyan módon akarom feszegetni a húrt, ahogyan a múltban nem feszegettem magam. A karrierem egy olyan pontján vagyok, amikor olyan filmeket akarok készíteni, amelyek számítanak, amelyek az emberiséget és a küzdelmet és a fájdalmat kutatják” - mondta a színész.

A Smashing Machine várhatóan 2025-ben debütál majd, a film további főszerepeiben Lyndsey Gavin, Oleksandr Usyk és Ryan Bader lesznek láthatók.