Hamarosan a mozikba kerül Ruben Fleischer filmje, a Zombieland 2: A második lövés. Akárcsak az első rész, a Zombieland folytatása szintén elképesztő mennyiségű akciót, humort és kalandot tartogat a nézők számára.

A rajongóknak közel 10 évet kellett várniuk, hogy elkészüljön a mára már kultikussá vált Zombieland folytatása. Fleischer az elmúlt években gyakorlatilag filmgyártás egyik legkeresettebb rendezőjévé vált, olyan produkciókat tett le mindeközben az asztalra, mint a VenomA csempész és a Gengszterosztag, a Zombieland 2 elkészítése pedig továbbra is a szívügye maradt. Azonban nem csupán Fleischer foglalhatja el újra a folytatás rendezői székét, hanem Emma StoneJesse EisenbergAbigail BreslinWoody Harrelson és Bill Murray is visszatér a filmben.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. október 16.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel,
Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik
SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!