A Gyilkosság az Orient expresszenen és a Halál a Níluson után Kenneth Branagh egy harmadik Agatha Christie adaptációt is készít.

A Haunting in Venice címmel futó projektet a 20th Century Studios jelentette be, a produkció ráadásul ezúttal is parádés szereposztást kapott, a fedélzeten ugyanis ott van Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly és Riccardo Scamarico.

A film cselekmények a második világháború utáni Velencében játszódik Mindenszentek éjszakáján. Poirot ezúttal egy természetfeletti rejtéllyel találja szemben magát, miután vonakodva, bár részt vesz egy szeánszon. 

A forgatókönyv Agatha Christie egy kevésbé ismert, Halloween és halál című műve alapján készült. “Ez egy összetett, kevésbé ismert rejtélyes történet, amely Halloween idején játszódik egy festői szépségű városban. Ez egy csodálatos lehetőség számunkra, hogy éljünk a lehetőséggel, hogy valami igazán hátborzongatót mutathassunk a nézőknek” - nyilatkozta Branagh a projekt kapcsán, amit a Variety magazin adott közre.

A film forgatása novemberben veszi kezdetét, a forgatási helyszínek között szerepel a londoni Pinewood stúdió, illetve számos velencei helyszín is. A film a tervek szerint 2023-ban kerül majd a mozikba.

dráma | krimi | misztikus

Hercule Poirot épp a szabadságát tölti a Níluson, amikor egy fiatal tehetős örökösnőt, az elbűvölő szépségű és intelligens Linnet Ridgewayt meggyilkolják a Karnak folyami... több»