A szörfös

A szörfös

The Surfer
makk20

Hivatalos tartalom

Az Oscar-díjas Nicolas Cage egy olyan férfit alakít, aki sok évnyi amerikai tartózkodás után visszatér Ausztráliába, hogy visszavásárolja családi házát, ám tinédzser fia előtt megalázza őt a helyi szörfösök egy csoportja, akik tulajdonjogot követelnek a gyermekkorának eldugott… Több

Rendező: Lorcan Finnegan
Forgatókönyvíró: Thomas Martin
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália
Premier (HU): 2025.05.15.
Forgalmazó: Forum Hungary

2025.05.23 Majorkas

Az előzetes fogott meg, bár néhány ponton csalódnom kellett, mert nem teljesen azt kaptam, amire számítottam, de nem bántam meg egy percét sem. Székhez ragadott, a lassú tempó ellenére sem volt unalmas. A cselekmény elvont és zavaros, egyszerre guszt... Több

2025.05.16 tamas84

Ez a film olyan, mintha egy pszichológiai hullámvasúton ülnél: Cage karaktere fokozatosan csúszik bele az őrületbe, miközben a napfényes tengerpart egyre nyomasztóbbá válik. A vizuális megoldások és a hangulat lenyűgöző, de néha túlzottan művészkedőnek tűnik.

2025.05.21 Wild-W

A szörfös egy érdekes kísérlet, de nem mindig működik. A történet néha túl elvont, és nehéz követni.

2025.05.19 vdfvldmflvmdf

Ez a film olyan, mint egy álom és egy rémálom keveréke: gyönyörű képek, de nyomasztó hangulat. Nem mindenki fogja szeretni, de aki nyitott az ilyen típusú filmekre, annak tetszeni fog.

A film 7 179 511 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 2 802 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A filmben gyakran megjelennek vadállatok, mint kígyók és patkányok, amelyek a bennünk rejlő ösztönös, vad természetet szimbolizálják.Szerző: csd