Wasp Network - Az ellenállók

Wasp Network - Az ellenállók

Wasp Network

René González új életet szeretne kezdeni az Amerikai Egyesült Államokban, ezért a kilencvenes évek elején maga mögött hagyja a családját, és Dél-Floridában telepszik le, ahol a hozzá hasonló kubai menekültekből álló banda, a Wasp Network tagjává válik. A csoport vezetője egy beépített… Több

Rendező: Olivier Assayas
Forgatókönyvíró: Olivier Assayas
Ország: Franciaország, Spanyolország, Belgium, Brazília
Premier (HU): 2020.02.20. | Cinego (2021.11.18.)
Penélope Cruz
Wagner Moura
Penélope Cruz

2024.01.07 Török389133

Elég összevissza volt minden, és semmi feszültség vagy izgalom, nagyon unalmas.

2021.10.28 Ms. Akárki

A mai napig nem értem a pasast. Csak úgy ott tudta hagyni szó nélkül a kislányát és a feleségét. Rendben, hogy elvileg a cél szentesíti az eszközt, de ez túlmegy minden határon.

2020.02.21 Spidey

Nagyon érdekes volt vissza pillantani a 90-es évek történéseibe, hogy hogyan zajlott ez Kuba és Amerika között Penelope Cruz Isteni döntés volt nagyon jól játsza az aggódó anya és feleség szerepét. Nehezen tudtam megérteni a férjét hogy hogy hagyhatt... Több

2022.03.15 Fikatours_blogger

Venceremos!

Sok újat megtudtam a kubai ellenállási mozgalmakról, de mint film túl csapongó, és a dramaturgiája lapos. Inkább az események semleges bemutatására törekedtek az alkotók.

A film összbevétele 1 421 804 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 5 873 540 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 492 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film egyik főszerepét eredetileg Pedro Pascal alakította volna, azonban végül nem tudta vállalni a forgatást. Ekkor szerződtették a helyére Leonardo Sbaragliat.Szerző: hp

Értékelés: 5.5/10
(2020. 02. 25.)
Egyedül Wagner Moura (van, aki mindig zseniális) és Ana de Armas között működik a kémia, igaz, a kettejük története kifejezetten szórakoztató, még nagybetűs szappanoperai keretek között is. Szóval legalább egy kisfilmnyi erő van a Wasp Networkben. Több