A kínai anime, A végzet ollói világszerte hatalmas népszerűségre tesz szert humorának és sötét bérgyilkos történet vonalának köszönhetően.

A végzet ollói egy feledékeny fodrász Hetes kalandjait követi, aki bérgyilkossá szeretne válni. Képzetlensége és hiányos készségei gyakran vicces helyzetekhez vezetnek.

A végzet ollói nem manga sorozaton alapul, ellentétben a japán animékkel. A negyedik évadban Hetes felkészül az emlékei újraépítésére, miközben további Árnybérgyilkosok fenyegetik azokat, akik közel állnak hozzá. Hetes Blackbird ellen lép fel, hogy megmentse a Tizenhármast, és mielőtt legyőzik, visszagondol a Repülő Madár Szekta titkos történelmére. Zöld Főnix megérkezik az Árny Bérgyilkosok központjába, és elárulja, bosszúhadjáratot tervez vezérük ellen. Eközben Dai Bo megmenti az eszméletlen Hetest, akit több bérgyilkos is célba vett. 

Az anime angol szinkronjában a komikus-színész Ronny Chieng alakítja a bérgyilkost, Hetest. Chieng korábban olyan projekteken dolgozott, mint a Godzilla  Kong ellen és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája.

Ha szívesen megnéznéd a sorozat 4. évadát, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

akció | animáció

Miközben azon munkálkodik, hogy visszaszerezze emlékeit, egy fodrász és kontár kvázi-bérgyilkos két tűz között találja magát. A Végzet ollói első évada május héttől... több»