Már augusztusban láthatod: Könnyen lehet, hogy Nicolas Cage hozza el az év horrorfilmjét, premierdátumot kapott a Longlegs - A rém

Nicolas Cage és Maika Monroe a főszereplői Oz Perkins új horrorfilmjének. A Longlegs - A rém augusztusban kerül a mozikba.

A filmben Monroe alakítja Lee Harkert, egy fiatal és tehetséges FBI-ügynököt, akit egy régi ügy megoldásával bíznak meg. Lee feladata,hogy kézre kerítse a sorozatgyilkost, akit Cage alakít. Ahogy a nyomozás során okkult bizonyítékok kerülnek elő, Harker személyes kapcsolatot fedez fel a gyilkossal, és gyorsan kell cselekednie, hogy megakadályozza a további vérontást.

A Longlegs Oz Perkins negyedik horrorfilmje, melyet a kritikusok már most mesterműnek neveznek, és olyan klasszikus horrorfilmekhez hasonlítják, mint A bárányok hallgatnak, a Hetedik vagy Az ördögűző

Az extrém szerepválasztásairól ismert Nicolas Cage az utóbbi időben több horrorfilmben is szerepelt, de Maika Monroe számára sem ismeretlen a terep, akit a horrorrajongók a Valami követben láthattak.

A Longlegs - A rém 2024. augusztus 1-től látható a hazai mozikban.

horror | krimi | thriller

A film középpontjában Lee Harker, egy tehetséges új FBI-ügynök áll, akit egy sorozatgyilkos megoldatlan ügyével bíznak meg. Ahogy a nyomozás egyre bonyolultabbá válik, és... több»