Már holnap a Netflixen: Egy balul elsült forgatásról szól az új vígjáték sorozat

A Családi biznisz című sorozat után az alkotó és forgatókönyvíró, Igor Gotesman bemutatja a Fiaskó című új sorozatát, amelyet Pierre Nineyvel közösen írt.

A hét epizódból álló vígjáték-minisorozat nevetést és zűrzavart ígér a mozi kíméletlen világában. Raphaël Valande, akit Pierre Niney alakít, belevág abba az ambiciózus kalandba, hogy megrendezze első nagyjátékfilmjét, egy történelmi eposzt, amivel nagyanyja, a hősies ellenálló harcos előtt tiszteleg. Az őskortól a D-Nap partraszálláson és a viking korszakon át projektje legalább annyira grandiózusnak tűnik, mint amennyire eklektikus. A forgatás azonban nem sokkal később valóságos fiaskóvá válik.

A Fiaskó a filmvilág fanyar szatírájának ígérkezik, humorral mutatja be a filmkészítés gyakran kaotikus kulisszái mögött zajló folyamatokat. A nevetésen túl ez a sorozat a filmiparban gyakran próbára tett szenvedélyről, kitartásról és álmokról is elmélkedik.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

NA Fiaskó  (2024)

vígjáték

Raphaël Valande első nagyjátékfilmjét forgatja, amellyel forradalmár nagymamája hősies élete előtt tiszteleg. A forgatás fokozatosan rémálommá válik a stáb egyik tagja miatt,... több»