Az agyaghadsereg rejtélyei, ​​egy lebilincselő dokumentumfilm Qin Shi Huang császár mauzóleumáról, június 12-én érkezik a Netflixre. 

Ötven évvel Kína első császára, Csin Si Huang mauzóleumának védelmére tervezett 8000 terrakotta katonából álló hadsereg rendkívüli felfedezése után ez a film mély betekintést nyújt ennek az egyedülálló régészeti lelőhelynek a máig eltemetett titkaiba. Az Egyesült Királyságból származó dokumentumfilm mélyreható, vizuálisan is lenyűgöző feltárást nyújt Qin Shi Huang sírjáról, fényt derítve az ezeréves örökséget övező rejtélyekre.

Ez a dokumentumfilm arra invitál bennünket, hogy belemerüljünk e jelentős felfedezés titkaiba, feltárva a szobrok készítésének technikáját, a kor temetkezési hiedelmeit és a monumentális lelőhelyet máig körülvevő megoldatlan rejtélyeket. A film szakértői interjúk, rekonstrukciók és eddig soha nem látott felvételek segítségével világítja meg e nekropolisz hihetetlenül összetett és gazdag történetét.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

Ötven évvel a terrakotta harcosok felfedezése után ez a dokumentumfilm új titkokat tár fel Kína első császárának mauzóleumáról és annak 8000 cserépkatonából álló őréről. több»