Miért beszél most mindenki Brendan Fraserről?A kép forrása: DC Comics / DC Universe

Brendan Fraser hosszú időre eltűnt Hollywoodból, ám az elmúlt hónapok során egyre gyakrabban lehetett hallani arról, hogy A múmia sztárja rövidesen visszatér.

Mint kiderült Fraser szerepet vállalt Martin Scorsese készülő Killers of the Flower Moon című filmjében, amellyel kapcsolatban maga a színész árulta el, hogy nagy izgalommal tölti el, hogy újra egy nagyobb volumenű produkcióban fog játszani.

Nemrégiben egy TikTokon készült interjú kapcsán lett mindenki ismét figyelmes a sztárra, amelyet Lindley Key ismert cosplayer készített a színésszel. Key egy friss interjúban elárulta, hogy Fraser volt számára az első olyan hollywoodi színész, akibe még tiniként teljesen bele is bolt zúgva.

Az interjúhoz Key a Múmia filmből ismert Evelyn Carnahannek öltözött, akit a filmben Rachel Weisz alakított. “Életem egyik legszebb élménye volt” - jegyezte meg Key a beszélgetés kapcsán.

Maga Fraser egyébként szintén kellemes élményként emlékszik vissza az alig 2 perces interjúra, amelyet a 2021-es bostoni Fax Expo egyik panelbeszélgetése során is megemlített.

A rövid interjú 2,5 milliós megtekintésnél jár, amelyet eddig közel félmillióan kedveltek. A Killers of the Flower Moon munkálatai jelenleg is zajlanak a produkció a tervek szerint 2022. októberében érkezik a mozikba.

@littlelottiecosplay

“Shucks, ma’am!” ???????????? Adding to the Brendan love from earlier today. #brendanfraser #themummy #mummytok #rickoconnell

♬ A-O-K - Tai Verdes