Nem találod ki, ki a világ legjobban kereső színésze

A nők körében beigazolódott a papírforma,  Scarlett Johansson  a  Bosszúállók: Végtelen háború  nak köszönhetően magasan verte a mezőnyt, a férfiaknál azonban nem várt eredmény született.

A Forbes közzétette a 2017 és 2018 júniusa között legtöbbet kereső férfi színészek listáját, melynek első helyezettje kapcsán elsőre jogos lehet az értetlenkedő tekintet, ugyanis az élen nem más végzett, mint  George Clooney . Hogy csinálta ezt a színész-direktor, amikor ebben az időszakban csak egy, közepesen teljesítő rendezése, a  Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház került a mozikba?

Nos, a válasz a tequila. Egész pontosan Clooney tequilaüzeme, melytől tavaly év végén vált meg, aminek köszönhetően 239 milliós évet zárt.

A dobogó második fokát  Dwayne Johnson szerezte meg, akinek egymást érik a kasszasiker filmjei, a  Jumanji: Vár a dzsungelnek és a  Felhőkarcolónak köszönhetően pedig 124 milliót kaszált. A bronzérmes jócskán lemaradva kollégájától  Robert Downey Jr.  lett, aki 81 milliót tudott összehozni egy év alatt. A 10-es lista utolsó helyét  Chris Evans  foglalta el 34 millióval egy bollywoodi szupersztár, Salaman Kahn mögött, de felfért még a listára  Adam Sandler,  Akshay Kumar,  Will Smith,  Jackie Chan  és  Chris Hemsworth.